Căutare Live

Cum s-a pregătit Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România. Adolescenta a învățat cot la cot cu cea care i-a dat viață: „Nu avem bani să aruncăm pe meditaţii!”

Absolvenții claselor a VIII-a mai au de trecut peste câteva zile de emoții deoarece susțin primul examen din viața lor, Evaluarea Națională. Alături de cei circa 150.000 de elevi, și Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România va trece prin focul probelor.

Absolvenții claselor a VIII-a mai au de trecut peste câteva zile de emoții deoarece susțin primul examen din viața lor, Evaluarea Națională. Alături de cei circa 150.000 de elevi, și Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România va trece prin focul probelor.

Cu toate astea, mama ei, cât și adolescenta nu au emoții prea mari, pentru că Eliza a învățat foarte bine în toți anii de școală, a mers la concursuri și olimpiade și mama ei a susținut-o necondiționat.

Cum s-a pregătit Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România. Adolescenta a învățat cot la cot cu cea care i-a dat viață: „Nu avem bani să aruncăm pe meditaţii!”

Adolescenta a învățat cot la cot cu cea care i-a dat viață, mai ales că Adriana are tact didactic, având o carieră în spate de cadru universitar. Totodată, femeia a recunoscut că nu a avut bani să o trimită pe fiica ei la meditații.

„Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două. Eliza este foarte bună la Română, iar la Matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar”, a declarat Adriana Iliescu.

Conform calendarului Evaluării Naționale, aprobat de Ministerul Educației Naționale, pe 19 iunie 2018 vor fi afișate primele rezultate. Tot în această zi, până la ora 19.00 se pot depune contestațiile. În urma contestațiilor rezultatele finale vor fi aflate pe data de 23 iunie.

Cum s-a pregătit Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România. Adolescenta a învățat cot la cot cu cea care i-a dat viață: „Nu avem bani să aruncăm pe meditaţii!”

Rezultatele Evaluării Naționale 2018 vor fi afișate la avizierele școlare, acolo unde a fost afișată și aranjarea elevilor în sălile de examinare, și în același timp vor putea fi găsite pe site-ul Ministerului Educației Naționale: edu.ro

Cu toate că rezultatele Simulării Evaluării Naționale din martie au fost destul de slabe, elevii claselor a VIII-a speră la note mai bune deoarece avut câteva luni la dispoziție pentru a se pregăti mai mult. Rezultatele simulării au fost: la Matematică, doar 33,1 % dintre elevi au obţină o notă peste 5, iar la Limba şi literatura română 63,1% au luat note de trecere peste 5. La proba de Limba li literatura maternă, 82,6% dintre elevi au obţinut note peste 5.

Foto: Libertatea

VIDEO şocant! Pescarii s-au crucit când au capturat-o. Creatura asta are CAP DE PORUMBEL şi trup de PEŞTE... FOTO VIRAL. Motivul incredibil pentru care un bărbat şi-a îngropat tatăl într-o maşină de aproape 70.000 de lire sterlin...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri