Antena Căutare

Evaluare Națională 2018. Elevii de clasa a VIII-a au mâine proba la matematică

Dupa ce ieri, elevii claselor a VIII-a au sustinut Evaluarea Nationala la Limba si literatura romana, maine 13 iunie, vor sustine proba la matematica.

După ce ieri, elevii claselor a VIII-a au susținut Evaluarea Națională la Limba și literatura română, mâine 13 iunie, vor susține proba la matematică.

Cei mici nu au scăpat încă de emoțiile Evaluării Naționale. Mulțumiți sau nu de cum sau descurcat ieri la Limba și literatura române, elevii claselor a VIII-a trebuie să își adune forțele pentru noua testare de mâine la matematică. Elevii care aparțin minorităților naționale vor susține proba scrisă la Limba și literatura maernă abia joi, 14 iunie.

Nerăbdarea celor mici în aflarea rezultatelor este mar, dar aceștia trebuiesă aștepte până pe 19 iunie pentru afisarea primelor rezultate. Cei care sunt nemulțumiți de nota primită o pot contesta în aceeași zi, între orele 14.00-19.00. Rezultatele finale, în urma contestațiilor, vor fi afișate pe 23 iunie.

Rezulatatele simulării din martie a Evaluării Naționale au fost unele destul de îngrijorătoare, mai ales la matematică, doar 33,1 % dintre elevi au reuşit să obţină o notă peste 5, iar la Limba şi literatura română 63,1% au luat note mai mari sau egale cu 5. La proba de Limba li literatura maternă, 82,6% dintre elevi au obţinut note peste 5.

Elevii de clasa I, obligați să care lemne de foc la o școală din Brăila. Imagini revoltătoare... Bacalaureat 2018. Mai puțin de două săptămâni până la prima probă scrisă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x