Antena Căutare

Cum scapi de BLESTEM în TREI ZILE

Care sunt zilele in care se practica ritualurile de dezlegare ale unui blestem.

Blestemul este un păcat ce se abate atât asupra celui ce blesteamă, cât și celui blestemat.

De multe ori, cel ce aruncă un blestem, nici habar nu are că, într-o reacție moment, vorbele sale pot avea efect distructiv și asupra generațiilor viitoare.

Biserica spune blestemul este unul dintre marile păcate pe care le fac oamenii. Este o cerere adresată Domnului sau Diavolului, reprezentând o abatere gravă de la legile creștinești.

Cum scapi de blestem

Este greu să scapi de un blestem aruncat asupra ta și a familiei tale. Trei zile sunt importante în acest proces de dezlegare: luni, miercuri și vineri.

Ce să faci, ca să scapi de un blestem

Spovedește-te și mergi la rugăciuni de dezlegare. Chiar dacă este foarte greu să scapi de un blestem, Biserica spune că trebuie să mergem să ne spovedim cât mai des și să participăm la slujbe de dezlegare efectuate de un preot cu har. De asemenea, este indicat să citești pravila, care conține rugăciuni foarte puternice împotriva blestemelor. Fă sfeștenie casei și stropește cu aghiasmă în cele trei zile principale: luni, miercuri și vineri.

sursă foto: secrete.com

Minuni ca-n Dubai nu mai vezi nicăieri! Arabii își fac tren subsonic ce levitează! Cum e posibil... Ce se întâmplă dacă ești dreptaci și mănânci cu stânga! E cel mai tare truc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x