Antena Căutare

Zi RUGĂCIUNEA de vindecare, în fiecare zi de POST! Nicio boală nu-i stă-n cale!

Cum suna rugaciunea de vindecare, care se rostește în fiecare zi, in plin Post al Paștelui 2018.

Suntem în Postul Paștelui 2018, așadar, trebuie să ne începem ziua cu o rugăciune. Întrucât postirea nu înseamnă doar abținerea de la mâncarea, gândul pur transpus în rugăciune are o putere vindecătoare imensă.

În afară de tradiționala rugăciune ”Tatăl nostru”, o altă rugă rostită în Postul Paștelui are menirea să metamorfozeze răul în bine, boala în vindecare, necuratul în puritate.

Pentru tine am ales rugăciunea de vindecare, care se rostește în fiecare zi, în plin Post al Paștelui 2018.

Un bărbat a citit Biblia de șase ori în șase luni! Ce a pățit după întrece orice imaginație

Dumnezeul nostru, nădejdea tutu­­ror marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai întocmit, prin Legea Ta cea Veche și Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm: întărește-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârgu­ință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păca­telor noas­tre, spre omorârea patimilor și biru­­ință asupra păcatului; ca împreună cu Tine răstignindu-ne și îngro­pân­du-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bună­plă­cere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre. Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hris­toase, Dum­­­ne­­zeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bu­nului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Cum credința fără fapte e moartă, așa și postul fără de rugăciune.​...

ORE SUPLIMENTARE 2018. E oficial! Câți bani primești dacă stai peste program... Mersul trenurilor. CFR Călători, ANUNȚ de ultimă oră despre incidentul care ar fi putut periclita viața pasagerilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x