Antena Căutare

Cum te afectează ECHINOCȚIUL de PIMĂVARĂ în funcție de zodie

Află cum te afectează echinocțiul de primăvară în funcție de zodie. Odată cu intrarea oficială în anotimpul primăverii, au loc anumite schimbări pe care nativii le simt. Echinocțiul este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele se află exact pe ecuatorul ceresc.

Află cum te afectează echinocțiul de primăvară în funcție de zodie. Odată cu intrarea oficială în anotimpul primăverii, au loc anumite schimbări pe care nativii le simt. Echinocțiul este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele se află exact pe ecuatorul ceresc.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru BERBEC
Ai așteptat tot anul să simți din nou focul zodiei tale, mai ales că tu ești semnul cardinal de foc. Soarele, Mercur și Venus vor fi în Berbec pe 20 martie, ceea ce înseamnă că toată lumea se va simți vie cu energia proactivă și dinamică a acestei zodii. Tu ești conducătorul primei case, deci bucură-te că lumea vine pe drumul tău și îți acceptă obiceiurile de foc. Totul în nivelurile de energie și creativitate vor fi înfierbântate, dacă permiți asta.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru TAUR
Tu vei traversă o perioadă în care te vei simți destul de ciudat și asta pentru că intuiția îți arată părți pe care de regulă le ții ascunse fără să le înfrunți. Mișcarea prin casă 12 a subconștientului este destul de dificilă dar este o mutare necesară și benefică înainte de a intră în semnul zodiei tale la final de aprilie. Vei experimenta multă îndoială cu privire la cine vrei tu să fii. Subconștientul este ultimul loc unde ai vrea să crești, dar rezistă cu stoicism. Dacă îmbrățișezi acest timp înfierbântat chiar dacă te pârjolește, va trece cu bine și vei ieși proaspăt din ea, având câteva descoperiri importante de șine la activ. Toate îți vor face că sezonul tău de aprilie-mai să fie mai plin de savoare și satisfacție.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru GEMENI
Tu, Geamănule, cu casă 11 aprinsă și iluminând în acest debut de primăvară, tu ești în foc chiar acum la sectorul prieteni. Fii sigur că ai validat 100% pe cine vrei să ai în preajmă ta înainte de a întreține orice relație acum. Tot acum vei învață cum să nu avansezi în derivă. Este o lecție destul de grea dar măcar nu vei fi presat de oportunități că să o înveți. Nu te teme să te prezinți într-o manieră necaracteristica ție și spune oameni pe care îi iubești faptul că îi iubești ! Vor fi înnebuniți după compania ta și mai mult decât sunt deja.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru RAC
Ține-te bine și rezistă, Racule. Te muți acum în casă 10 a carierei ceea ce nu este mereu zonă ta forțe și naturală. Te vei simți ceva mai nesigur pentru că nu îți poți folosi căldură ta naturală că să avansezi printre conflictele profesionale așa cum procedezi de regulă în viață. Așa că fii atent ce poziție ai față de atât de mulți oameni din viață ta, pentru că vei vedea detașare peste tot iar în asemenea momente amintește-ți de puterea ta. Ești făcut să aduci fericire altora și nu uită acest lucru deși te poți simți înfricoșat de toate luptele de putere îndreptate spre ține. Chiar poți trece prin ele.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru LEU
Vei fi foarte productiv mental chiar în preajmă echinocțiului de primăvară. Tu întotdeauna prosperi când se încălzește vremea și vine primăvară iar luna această ești în casă a 9 a filozofiei, Leule. Așteaptă-te deci că meditațiile tale filozofice să urmeze un curs favorabil. Că un semn de foc ce ești la rândul tău, vei adoră toate energia creativă ce începe să curgă spre tine.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru BALANȚĂ
Tu vei înflori pe măsură ce ne apropiem de primăvară și vei vedea cum se întâmplă lucruri în casă a 7 a parteneriatelor, care este casă ta conducătoare. Nu doar Soarele, dar și Mercur și Venus vor fi toți în zonă ta de iubire din acea casă 7, așa că fii pregătit să te simți cucerit de cineva în acest sezon.
Calmul tău specific se va opune inflacaratului Berbec, tu fiind printre cei mai buni diplomați ce balansează lucrurile într-un sezon tumultuos. Orice la care lucrezi acum se va întoarce la ține cu rezultate de acest echinocțiu de primăvară, așa că bucură-te și savurează fructele muncii tale. Indiferent dacă este un nou proiect în care pui pasiune, un hobby sau un obiectiv important, orice începi luna această este binecuvântat, deci tot înainte!

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru SCORPION
Gândește-te la sănătatea ta acum. Tu ești tipul de persoană care se inlantuieste în zonele întunecate și mai abstracte ale vieții dar trebuie să îți amintești că ești într-un corp fizic totuși. Casă a 6 a sănătății va fi cheia pentru ține de acest echinocțiu de primăvară. Ocupă-te de multă îngrijire de șine și nu te opune cerinței corpului, cum ar fi să mănânci vegetarian dacă asta simți. Atunci când sapi așa de mult în subconștient poate tulbură energiile oricui, de aceea o împrospătare energetică este foarte importantă, în special pentru ține.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru SĂGETĂTOR
Acum te afli în casă a 5 a plăcerii, așa că vei învață multe despre asta, Săgetătorule. Lasă-te să înveți să discerni ce folosești și ce nu folosești că să îți obții plăcerea. Vor apărea obstacole care te ajută să înțelegi mai bine ce valorizezi. Ai încredere în instinctele tale și ele te îți vor aduce cele mai bune rezultate.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru VĂRSĂTOR
Ești că o minge de energie, dornic să comunici idei și inspirații acum. Lipsă ta de răbdare se vede, dar vestea bună este că ești tipul de suflet care își învață lecția repede și îi învață și pe alții din ea. Casă a 3 a comunicării se luminează acum pe măsură ce intrăm în primăvară și ești pregătit să vorbești inteligent cu alții. O facem de cele mai multe ori, însă de această data tu trebuie să o faci conștient și intenționat.

Echinocțiul de primăvară – semnificații pentru PEȘTI
Impamanteaza-te în lumea materială ! Nu mai este sezonul tău și te poți simți desprins de zonă spirituală în care te afli chiar că peștele în apa. Dar nu îți face griji. Încearcă să te sprijini pe tot ce îți aduce confort, oameni sau situații și întruchipează spiritul în lumea materială, în lucrurile din jurul tău, așa cum te călăuzește casă a 2 a posesiunilor materiale activă acum pentru ține. Până la urmă, materialul se îmbină cu spiritualul pentru o viață armonioasă și asta trebuie să descoperi. Luna Nouă din Pești din 17 martie ale cărei efecte țin încă 2 săptămâni este o șansa de a primi adevărul pe care îl cauți.

Sursa: sfatulparintilor

Strigătul unui tată care-și veghează copilul în spital, după anunţul despăgubirilor pentru deţinuţi: „Sunteţi nişte crim... De ce angajații Apple nu luau niciodată masa cu șeful lor, Steve Jobs. El îi întreba același lucru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x