Antena Căutare

Cum te dezamăgește un bărbat în funcție de zodie. Racii dramatizează totul!

Toți avem defecte, dar astrele sunt vinovate entru unele dintre ele. Într-o relație, zodiile acționează conform unor șabloane și în funcție de caracteristicile specifice semnului zodiacal, fac aceleași greșeli.

Toți avem defecte, dar astrele sunt vinovate entru unele dintre ele. Într-o relație, zodiile acționează conform unor șabloane și în funcție de caracteristicile specifice semnului zodiacal, fac aceleași greșeli.

Cine spune că dragostea este oarbă? Cineva care nu ține cont de nimic. Am indexat pentru tine modul în care bărbații dezamăgesc în funcție de zodia lor.


Berbec: îţi nesocoteşte nevoile

Te vei lovi destul de repede de indiferenţa Berbecului ca de un zid rece. Nu o lua personal. Îi pasă de tine, doar că uneori este prea acaparat de propria persoană şi nu mai poate cugeta la nevoile celor din jurul lui.

Taur: se încăpăţânează inutil
În relaţia cu Taurul vei afla încet, încet că doar el are dreptate. Are o încăpăţânare ieşită din comun şi preferă să ţină cu dinţii de punctul lui de vedere, chiar dacă ştie că greşeşte. Problema e ca s-ar putea să plăteşti şi tu pentru încăpăţânarea lui.


Gemeni: devii ţinta răutăţilor sale sau dispare

Odată ce s-a acomodat cu tine şi nu mai simte nevoia să te impresioneze cu latura sa umoristică şi sociabilă, vei descoperi că bărbatul Gemeni poate fi destul de răutăcios. Uneori nu consideră că merită să-şi piardă vremea şi dispare subit din peisaj.

Rac: dramatizează şi se izolează
Vei rămâne uimită cu prima ocazie în care Racul îţi va reproşa că nu îţi pasă deloc de el. Acest nativ dramatizează mult lucrurile şi ia totul personal. Îi răneşti foarte uşor sentimentele, după care te poţi trezi că se izolează.

Leu: nu se ţine de cuvânt
O trăsătură caracteristică nativilor în zodia Leu este neseriozitatea. Într-o relaţie Leul se culcă prea repede pe-o ureche. Vei constata că trebuie să joci o mulţime de joculeţe ca să-i menţii interesul treaz, altfel va deveni capricios şi superficial.


Fecioară: te cicăleşte

Pe măsură ce evoluează relaţia, ai impresia că e tot mai nemulţumit. Bărbatul Fecioară te va dezamăgi cu prostul său obicei de a critica, până în cele mai mici detalii. Astfel, se vor isca multe certuri din nimic, iar tu te vei sătura să te justifici tot timpul.

Balanţă: îţi crează iluzia că este fericit
Vei remarca odată cu derularea relaţiei că bărbatul Balanţă nu este chiar atât de optimist precum pare. De fapt, el nu adoră compromisurile. De multe ori ţine totul în sine, astfel că te poate dezamăgi profund, creându-ţi iluzia că este fericit.


Scorpion: este lipsit de compasiune

Vei suferi o dezamăgire chiar de la prima ceartă cu acest nativ. Preferă să îţi spună adevărul crud într-un mod atât de direct încât îţi va îngheţa sângele în vene. Te va trata rece pentru a te face să suferi, părând, în acele momente, că îi lipseşte orice dram de compasiune.

Săgetător: acţionează impulsiv, din orgoliu
Săgetătorul te poate dezamăgi în nenumărate moduri din pricina orgoliului său. Va spune lucruri la supărare, va trânti uşi, va reacţiona exagerat, toate acestea pentru că are un orgoliu fantastic, care, în momentele de tensiune, îi dictează ce să facă.


Capricorn: este pesimist şi nu vede niciun viitor în doi

Capricornul te va dezamăgi cu atitudinea sa mereu practică şi raţională. Îţi poate trânti, în glumă spune el, o replică de genul: “Tu chiar ai impresia că o să trăim fericiţi până la adânci bătrâneţi?”. Te va exaspera cu gândirea sa pesimistă.

Vărsător: face numai ce vrea el
Dacă ajungi să cunoşti un Vărsător vei constata că are un stil de viaţă la care ţine cu dinţii, nefiind dispus să facă vreun compromis, nici măcar de dragul relaţiei voastre. El vede logică acolo unde tu vezi haos şi nu va face nicio schimbare.


Peşti: te duce cu zăhărelul
Bărbatul Peşti este un visător, care trăieşte numai în fantezii. Te va duce cu zăhărelul şi îţi va crea false speranţe. Se pricepe de minune să creeze iluzia perfecţiunii. Chiar dacă este bine intenţionat, acest nativ va trasa uneori planuri nerealiste.

Ce tare! La ce folosește, de fapt, perechea de găuri laterale pentru șireturi. Toți adidașii o au!... Madame Trudeau, soția premierului canadian, a purtat o rochie creată de un român la întâlnirea cu Obama. Cine este LUCIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x