Dam startul pentru castingurile unui nou sezon "Next Top Model"!

De pe 17 octombrie incep cautarile pentru Romania Next Top Model, sezonul 4. Caravana se va plimba prin toata tara, incepand de la Craiova pana la Bucuresti

Directorul MRA Models, Liviu Ionescu, a anuntat ca incep castingurile pentru o noua editie a super show-ului Romania Next Top Model.

In premiera, de anul acesta, baietii pot participa si ei. Mai mult, vor fi doi castigatori, un cuplu.

Cerintele sunt minime: participantii trebuie sa depaseasca 15 ani. Inaltimea ceruta este de peste 1,71 metri pentru fete, iar pentru baieti trebuie sa fie mai mare de 1,81 metri. Cu totii, insa, trebuie sa fie vorbitori de limba romana.

Cele trei castigatoare din sezoanele trecute au calatorit in toata lumea, iar acum au multe oferte de colaborare cu mari agentii din strainatate.

MRA Models a trims la Barcelona, la concursul mondial Fresh Faces, doi participanti. Dintre ei, Bogdan Bidasca, din Botosani, a castigat locul I. Tanarul norocos este si imaginea Romania Next Top Model Sezonul 4.

Mai multe informatii se gasesc pe www.nexttopmodel.a1.ro sau www.mramodels.ro

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri