Antena Căutare

Viata amoroasa a unui mecanofil: S-a iubit cu 999 de masini, dar un Beetle i-a furat inima

Edward Smith este un barbat care se poate lauda ca a avut peste 1.000 de parteneri sexuali. Performanta americanului pare de invidiat pentru orice reprezentant al sexului tare, insa nu si dupa ce afla ca Smith s-a iubit doar cu o femeie, iar restul de 999 de partenere au fost masini.

Barbatul in varsta de 63 de ani este mecanofil, ceea ce inseamna ca simte o atractie fizica fata de masini, avioane si trenuri. Chiar si un elicopter i-a facut cu ochiul la un moment dat si recunoaste ca a avut o aventura cu el, relateaza Huffington Post.

„Unii se uita la sanii si posterioarele femeilor frumoase. Eu ma uit la botul si portbagajul masinilor frumoase”, a declarat Edward Smith.

Vremurile in care nu conta cu ce model de masina facea sex au trecut. Acum, este gata sa aiba o relatie serioasa cu Vanilla, un Volkswagen Beetle pe care l-a cumparat in urma cu 30 de ani. „Cand o tin pe Vanilla in brate simtca emana o energie puternica. Daca i s-ar intampla ceva, as fi mai mult decat devastat”, marturiseste mecanofilul.

Totusi, se pare ca nu este complet pregatit pentru monogamie si recunoaste ca, din cand in cand, mai calca stramb cu un Opel GT si un Ford Ranger.

Foto: YouTube

EMOTIONANT! Un pui de panda, filmat in timp ce facea primii pasi... Dam startul pentru castingurile unui nou sezon "Next Top Model"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x