Daniela Silivaș a jucat în clipul uneia dintre cele mai tari piese semnată Whitney Houston, ”One Moment in Time”. Peste 22.000.000 de vizualizări!

 

Imnul Jocurilor Olimpice de Vara din 1988, de la Seul, a purtat semnătura lui Whitney Houston. ”One Moment in Time” este considerat și acum, la aproape 30 de ani de la lansare, un hit. În videoclipul cu peste 22.000.000 de vizualizări ”joacă” și Daniela Silivaș, faimoasa gimnastă, de șase ori medaliată pe pământ asiatic, alături de nume grele ale sportului mondial precum Garbiela Sabatini, Serhii Bubka, Steffi Graf ori Carl Lewis

Pe 17 septembrie 1988, Stadionul ”Olimpic” din Seul geme de lume. Capitala Coreei nesocialiste organizează Jocurile de Vară, un eveniment de o importanță covârșitoare, mai ales că unele țări, precum URSS ori Germania Democrată, participă pentru ultima oară.

La cermeonia de deschidere, imnul e cântat de faimoasa Whitney Houston. Artista americană, îmbrăcată într-un trening de culoare albă, cu nelipsita-i bentiță, atacă ”One Moment in Time”, piesă ce avea să devină, imediat, hit. Compusă de Albert Hammond și John Bettis, ”One Moment in Time” vorbește despre cel care, zi de zi, dorește să dea tot ce are mai bun, despre luptă, despre competiție.

Sportivii români - 62 la număr, o delegație destul de mică -, participă la 10 discipline sportive. Paula Ivan recunoaște că aceștia nu au văzut festivitatea de deschidere și nu au auzit nici cântecul, ”live”. ”Ne aflam la intrarea în stadion, pregătiți pentru a defila la ceremonia de deschidere”, spune ea. Piesa devine numărul 1 în numeroase țări, dar nu are un videolcip dedicat. Atunci, la finalul Jocurilor Olimpice, producătorul Narada Michael Walden decide să facă o compilație din cele mai bune momente de la Seul. Whitney nu apare, deloc, în video. Alături de Gabriela Sabatini (superba argentiniancă ce avea să piardă titlul în detrimentul lui Steffi Graf), de Serhii Bubka, faimosul săritor cu prăjina, de Carl Lewins, de trișorul Ben Johnson, de Florence Griffith Joyner, ”Flo-Jo”, decedată 10 ani mai târziu, apare și Daniela Silivaș. Gimnasta noastră este singura care a cucerit, la Seul, o medalie la toate disciplinele la care a concurat: trei de aur, două de argint și una de bronz. Clipul prezintă momentul în care este premiată, primind medalia de aur. 

”One Moment in Time” a strâns, până acum, peste 22.000.000 de vizualizări.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe