Antena Căutare

Un tânăr de la țară nu a mai suportat ironiile prietenilor și și-a făcut operație de schimbare de sex. Transformarea e uluitoare!

Dintotdeauna a simțit că ceva este în neregulă cu el. Glumele prietenilor îi confirmau că avea nevoie de o schimbare importantă în viața lui, iar după ce a muncit pe brânci vreme de patru ani a reușit să obțină suma necesară marii transformări. Cu cecul în mână și cu mult curaj, tânărul a mers la medicul estetician și i-a spus ce își dorește

Dintotdeauna a simțit că ceva este în neregulă cu el. Glumele prietenilor îi confirmau că avea nevoie de o schimbare importantă în viața lui, iar după ce a muncit pe brânci vreme de patru ani a reușit să obțină suma necesară marii transformări. Cu cecul în mână și cu mult curaj, tânărul a mers la medicul estetician și i-a spus ce își dorește.

După câteva clipe de ezitare, specialistul a fost de acord și a urmat o perioadă în care a băiatul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Schimbarea de sex i-a adus în schimb liniștea, iar adolescentul a devenit o femeie absolut uluitoare. Cassandra este acum o tânără atractivă care prin simpla sa prezență reușește să îi cucerească pe bărbații din preajmă.

Daniela Silivaș a jucat în clipul uneia dintre cele mai tari piese semnată Whitney Houston, ”One Moment in Time”. Peste ... Un spital din Austria, condamnat pentru un schimb de copii la naștere din urmă cu un sfert de secol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x