Antena Căutare

Daria Gubanova e femeia cu păr lung de aproape 2 metri! Ce secret folosește ca să arate așa

Daira Gubanova are 34 de ani, este din Rusia și mulți o cunosc drept „Rapunzel”, fiindcă are un păr lung de peste 170 de centimetri. Ce secret folosește pentru a avea o asemenea podoabă capilară?

colaj foto cu Daria Gubanova cu părul strâns (stânga) și cu părul desfăcut (dreapta) Galerie
Daria Gubanova are părul lung de 172 de centimetri, adică aproximativ doi metri | sursa foto: Profimedia

O femeie reușește să atragă privirile tuturor și să impresioneze instant prin impresionanta sa podoabă capilară de aproape doi metri! Daria Gubanova nu s-a mai tuns de mai bine de 17 ani și, la vârsta de 34 de ani, aceasta se poate lăuda că are un păr lung de aproximativ 172 de centimetri.

Citește și: Ce este tonerul pentru păr și când trebuie să-l folosești

Tânăra este din Banaul (Rusia) și are în prezent mai bine de 185.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram. Oameni din întreaga lume sunt fasinați de modul în care arată femeia și mulți încearcă să afle și ce secret folosește aceasta pentru a arăta atât de bine.

Cum arată femeia cu păr lung de aproximativ doi metri și ce secret folosește

Se pare că totul ar fi pornit în urmă cu 17 ani, atunci când ea și prietena ei au făcut un pariu. De atunci, aceasta nu s-a mai apropiat de foarfecă și a ajuns să aibă niște plete ce i-au adus imediat porecla de „Rapunzel”, celebrul personaj din basme.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

„Într-o zi, eu și prietene mea am făcut un pariu, pentru a ne convinge cine poate ajunge să aibă cel mai lung păr. Azi, chiar și fiica mea a acceptat provocarea și vrea să fie ca mine”, a mărturisit rusoaica, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Citește și: Cum arată „bărbatul Rapunzel”, cu păr lung de un metru! Oamenii îl opresc pe stradă pentru poze

Daria Gubanova este extrem de îndrăgită de fanii săi și fiecare fotografie pe care o postează devine imediat virală, adunând mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și fiindcă este extrem de mândră de aspectul său ieșit din comun, femeia a convins-o chiar și pe fiica ei în vârstă de 11 ani, pe nume Evelina, să își lase părul cât mai lung. De fiecare dată când ies pe stradă, cele două atrag instant privirile curioșilor și mulți le fotografiază și le laudă.

În prezent, Daria Gubanova lucrează la un aeroport pe partea de securitate, dar și part time ca fotomodel. Totuși, foarte mulți s-au întrebat care este secretul femeii pentru a se putea bucura de un păr lung de 172 centimetri.

Citește și: Moldova se laudă cu Rapunzel. Cum arată Xenia, tânăra cu păr lung până la genunchi

Potrivit dezvăluirilor, să ai grijă de pletele lungi de aproape doi metri nu e treabă deloc simplă. Rusoaica are zilnic o rutină de îngrijire a părului de la care nu se abate niciodată. Ia în fiecare zi vitamin și suplimente care asigură strălucire și forță podoabei capilare și se spală pe cap de două ori pe săptămână. Folosește mereu măști cu uleiuri esențiale și vitamin și creme zilnice pentru păr. Ceea ce mulți iubesc la ea e faptul că mereu iese în evidență cu diferitele coafuri și împletituri pe care și le face.

De curând, Daria Gubanova și-a lansat propriul șampon și balsam de păr și spune că are grijă să își țină mereu părul legat, pentru a preveni accidentele.

„Bărbații îmi adoră părul. Femeile nu au mereu reacții pozitive, multe nu înțeleg sensul de-a avea un păr atât de lung. Copiii și bătrânii, în schimb, sunt foarte încântați când îmi văd pletele”, a mai mărturisit femeia cu păr lung de aproape doi metri.

Doar 30 de oameni din lume mai au boala ei! Ce secret ascunde Hannah Harpin... Toți râdeau că e prea grasă, azi arată ca o divă și mulți se îndrăgostesc de ea. Cum arată Tilly Niman după ce a slăbit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x