David Whitcomb a cumpărat o casă și a descoperit un pod ascuns, plin cu lucruri valoroase. Peste ce a dat acolo

David Whitcomb a povestit că a cumpărat casa fără să aibă habar ce "ascunde". Iată ce descoperire valoroasă a făcut bărbatul.

David Whitcomb a cumpărat o casă și a descoperit un pod ascuns, plin cu lucruri valoroase. Peste ce a dat acolo

Profimedia

Fox News a relatat povestea bărbatului care a făcut descoperirea în casa pe care a cumpărat-o, fără să aibă idee că există un pod ascuns, plin cu lucruri valoroase care costă mii de dolari acum.

Citește și: Annika Arnout, o fetiță de doar patru ani pasionată de insecte, a făcut o descoperire rară. Peste ce a dat și ce spun specialiștii

David Whitcomb a cumpărat o casă și a descoperit un pod ascuns, plin cu lucruri valoroase. Peste ce a dat

David J. Whitcomb a cumpărat o casă în Geneva, New York, în decembrie 2020 și nu știa atunci ce îl așteaptă. Plănuia, la acel moment, să transforme primele două etaje în birouri de avocatură. Cel de-al treilea etaj ar fi trebuit să fie un apartament, fie pentru el, fie pentru chiriași, atât că acolo nu a mai stat nimeni de mai bine de 30 de ani.

"Trebuia reparată complet partea aceea a casei", a spus bărbatul.

Când a venit la el un prieten să îl ajute să schimbe câteva becuri, au descoperit amândoi că o zonă deteriorată a tavanului arăta de parcă ar avea plăci de podea. Existau, totodată, un panou de acces și scaune stivuite care le permiteau să urce și să investigheze. Așa a descoperit David că acolo era, de fapt, un pod. Mai mult decât atât, podul era plin de o grămadă de lucruri valoroase, foarte vechi, istorice.

El a spus: "Primul lucru pe care l-am văzut a fost o grămadă întreagă de rame pentru fotografii, niște rame sunt superbe".

"Nu era menționat nicăieri în actele casei acest pod, iar eu nu am explorat mai din timp casa pentru că știam că acea zonă trebuia oricum reparată", a mai spus David.

Podul respectiv, peste care a dat bărbatul, fusese un fost studio de fotografie, care ar fi apariținut lui James Hale. James Hale este renumit pentru faptul că a fotografiat-o pe Susan B. Anthony (1820 - 1906), o activistă pentru drepturile femeilor care a jucat un rol esențial în Constituția americană, oferind femeilor dreptul la vot.

Mare a fost surpriza lui David când a găsit, în pod, originalul fotografiei respective. Și nu numai asta. Erau mai multe fotografii, de fapt, de-ale activistei Susan B. Anthony, iar podul era plin de echipamente de epocă de fotografie, negative, aparatură foto și altele, datate între anii 1800 și 1900, care valorează mii de dolari acum, conform acestui articol.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

Citește și: Când a vrut să schimbe covorul, o femeie a trecut prin momente de spaimă. Clipul video e viral pe TikTok

Bărbatul a decis să scoată la licitație multe dintre obiectele valoroase pe care le-a găsit în pod. A colaborat cu experți în fotografie, ca să poată identifica mai multe dintre obiecte și să le curețe cu grijă, nu cumva să se deterioreze, mai ales că multe aveau și cenușă pe ele, provenită în urma unui incendiu.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri