Căutare Live

David Whitcomb a cumpărat o casă și a descoperit un pod ascuns, plin cu lucruri valoroase. Peste ce a dat acolo

David Whitcomb a povestit că a cumpărat casa fără să aibă habar ce "ascunde". Iată ce descoperire valoroasă a făcut bărbatul.

David Whitcomb a cumpărat o casă și a descoperit un pod ascuns, plin cu lucruri valoroase. Peste ce a dat acolo

Profimedia

Fox News a relatat povestea bărbatului care a făcut descoperirea în casa pe care a cumpărat-o, fără să aibă idee că există un pod ascuns, plin cu lucruri valoroase care costă mii de dolari acum.

Citește și: Annika Arnout, o fetiță de doar patru ani pasionată de insecte, a făcut o descoperire rară. Peste ce a dat și ce spun specialiștii

David Whitcomb a cumpărat o casă și a descoperit un pod ascuns, plin cu lucruri valoroase. Peste ce a dat

David J. Whitcomb a cumpărat o casă în Geneva, New York, în decembrie 2020 și nu știa atunci ce îl așteaptă. Plănuia, la acel moment, să transforme primele două etaje în birouri de avocatură. Cel de-al treilea etaj ar fi trebuit să fie un apartament, fie pentru el, fie pentru chiriași, atât că acolo nu a mai stat nimeni de mai bine de 30 de ani.

"Trebuia reparată complet partea aceea a casei", a spus bărbatul.

Când a venit la el un prieten să îl ajute să schimbe câteva becuri, au descoperit amândoi că o zonă deteriorată a tavanului arăta de parcă ar avea plăci de podea. Existau, totodată, un panou de acces și scaune stivuite care le permiteau să urce și să investigheze. Așa a descoperit David că acolo era, de fapt, un pod. Mai mult decât atât, podul era plin de o grămadă de lucruri valoroase, foarte vechi, istorice.

El a spus: "Primul lucru pe care l-am văzut a fost o grămadă întreagă de rame pentru fotografii, niște rame sunt superbe".

"Nu era menționat nicăieri în actele casei acest pod, iar eu nu am explorat mai din timp casa pentru că știam că acea zonă trebuia oricum reparată", a mai spus David.

Podul respectiv, peste care a dat bărbatul, fusese un fost studio de fotografie, care ar fi apariținut lui James Hale. James Hale este renumit pentru faptul că a fotografiat-o pe Susan B. Anthony (1820 - 1906), o activistă pentru drepturile femeilor care a jucat un rol esențial în Constituția americană, oferind femeilor dreptul la vot.

Mare a fost surpriza lui David când a găsit, în pod, originalul fotografiei respective. Și nu numai asta. Erau mai multe fotografii, de fapt, de-ale activistei Susan B. Anthony, iar podul era plin de echipamente de epocă de fotografie, negative, aparatură foto și altele, datate între anii 1800 și 1900, care valorează mii de dolari acum, conform acestui articol.

Citește și
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Colaj cu zăpadă și ninsoare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
colaj de fotografii cu irina petrea
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Mai multe articole

Citește și: Când a vrut să schimbe covorul, o femeie a trecut prin momente de spaimă. Clipul video e viral pe TikTok

Bărbatul a decis să scoată la licitație multe dintre obiectele valoroase pe care le-a găsit în pod. A colaborat cu experți în fotografie, ca să poată identifica mai multe dintre obiecte și să le curețe cu grijă, nu cumva să se deterioreze, mai ales că multe aveau și cenușă pe ele, provenită în urma unui incendiu.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Mitch și Betsy Henslee au sărbătorit în mod inedit când toți copiii lor au plecat de acasă. Cum s-au fotografiat rămași ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri