Căutare Live

De ce murim? Explicațiile care te vor face să ți se zbârlească pielea

Dintotdeauna, ideea de moarte a înspăimântat oamenii și a născut tot soiul de controverse și născociri legate de viața veșnică. Unii ar fi în stare să plăteacă averi, doar să devină nemuritori. Din păcate, este un moment inevitabil în viața fiecarei creaturi.

Dintotdeauna, ideea de moarte a înspăimântat oamenii și a născut tot soiul de controverse și născociri legate de viața veșnică. Unii ar fi în stare să plăteacă averi, doar să devină nemuritori. Din păcate, este un moment inevitabil.

Potrivit oamenilor de știință, toate organismele vii sunt programate să trăiască și să lase urmaşi pe care să îi îngrijească până când ajung independenţi.

Ceasul biologic îşi spune cuvântul în cadrul fiecărei vietăţi. Procesul de reînoire a celulelor devine lent, inima începe să dea semne de oboseală, simţurile se atrofiază, creierul începe să dea semne de degenerescenţă senilă, oasele încep să fie tot mai fragile iar organele încep să dezvolte cancere, scrie descopar.ro.

Moartea începe odată cu procesul de îmbătrânire celulară, care, practic, ne ia viaţa. În interiorul fiecărei celule, cromozomii au terminaţiuni care stabilesc durata de viață.

După ce aceștia ating o anumită lungime, informaţia conţinută se pierde şi urmează degenerarea celulei, îmbătrânirea şi moartea.

Sursa: descopar.ro

Povestea adevăratului ursuleț Winnie! A fost inspirat de un pui de urs orfan adus de un locotenent în timpul Primului R... Fenomen spectaculos pe cer. Se va întâmpla pe 21 mai! Mare atenţie la Luna Albastră!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri