De ce să agăţi un DVD la geam, vara? Te va scăpa de multe neplăceri

Vara ar trebui să profiți de toate plăcerile pe care acest anotimp ți le pune la dispoziție. Leneveală pe răcoare, în față televizorului, seriale, ceva bun de mâncare și băutura preferată alături. Toate bune și frumoase, până își face apariția în peisaj o.. muscă.

Vara ar trebui să profiți de toate plăcerile pe care acest anotimp ți le pune la dispoziție. Leneveală pe răcoare, în față televizorului, seriale, ceva bun de mâncare și băutura preferată alături.

Toate bune și frumoase, până își face apariția în peisaj o.. muscă. Ce-i de făcut? Simplu... doar nu te vei apuca să o alergi prin casă, cu pliciul. Proastă idee! Așa că te îndemnăm să apelezi la DVD-ul din dotare.

Leagă-l cu ață și agaţă-l de tocul geamului. Se pare că muștele se sperie de lumina care e reflectată de dvd și evită zona respectivă. Astfel, nu vor mai profita de faptul că e geamul deschis și nu vor mai intra în casă.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri