Antena Căutare

De la o glumă pe internet, a ajuns să fie contactat de un canibal. Victimele au acceptat să fie mâncate

Markus Dubach a postat pe internet un anunț în care specifica că își dorește să fie mâncat de viu, făcând aluzie la sinucidere și viața agasantă pe care o ducea.

Markus Dubach a postat pe internet un anunț în care specifica că își dorește să fie mâncat de viu, făcând aluzie la sinucidere și viața agasantă pe care o ducea.

Imediat a fost contactat de Matej Curko (foto), care s-a recomandat a fi canibal. Bărbatul i-a arătat fotografii cu victimele sale, lăudându-se: ”Asta e opera mea”. Imediat, Markus a decis să anunțe poliția şi au reuşit să îl prindă pe criminal, după ce şi-au dat întâlnire într-o pădure. Autorităţile au fost nevoite să îl împuşte, întrucât ameninţa cu un fierăstrău.

În urma perchezițiilor, la domiciliul acestuia, au fost descoperite rămășițele a două femei dispărute, care s-au dovedit a fi Lucia Uchnarova, 20 de ani, și Elena Gudjakova, 30 de ani.

De asemenea, în computerul bărbatului existau și conversațiile pe care acesta le purta cu victimele, din care a rezultat că cele două femei și-au dat consimțământul de a fi mâncate, conștiente că vor muri.

Sunt de pe altă planetă! Dacă știi vreun vărsător, atunci cu siguranță vei aproba toate aceste lucruri despre el!... WOW! Câştigi zeci de mii de dolari dacă rezolvi acest puzzle! Te încumeţi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x