Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

De ce purtăm verigheta pe degetul inelar? Explicația care te va face să plângi

Verighetele au fost create acum sute de ani de către cei care au dorit să-şi oficializeze relaţia, oferindu-şi unul altuia simbolul dragostei eterne. Ei arătau în acelaşi timp că şi-au găsit sufletul pereche.

Verighetele au fost create acum sute de ani de către cei care au dorit să-şi oficializeze relaţia, oferindu-şi unul altuia simbolul dragostei eterne. Ei arătau în acelaşi timp că şi-au găsit sufletul pereche. Că tot suntem în luna iubirii, iată de ce verigheta se poartă pe degetul inelar.

Obiceiul de a purta verigheta pe degetul mâinii stângi derivă din Antichitate. De la acel deget porneşte o arteră care duce sângele direct la inimă, verigheta fiind cea care uneşte destinele celor doi îndrăgostiţi.

Totuși, v-ați întrebat vreodată de ce verigheta se pune pe al patrulea deget de la mână? Cultura chineză explică acest lucru într-un mod inedit.

Degetul mare reprezintă părinții, arătătorul - frații, mijlociul – pe tine însuți, inelarul reprezintă sufletul pereche și degetul mic este reprezentat de copii.

Citește și DRAGOBETE 2018. MESAJE și URĂRI de DRAGOBETE. Fă-i o declarație originală

Așază-ți degetele exact ca în imagine.

De ce purtăm verigheta pe degetul inelar? Explicația care te va face să plângi

Pune-ți mâinile față în față, îndoaie degetele mijlocii și lipește-le. Apropie vârfurile celorlalte degete.

Vei vedea că în afară de inelare, celealte trei degete vor putea fi despărțite. Acesta este și cursul firesc al vieții. La un moment dat, ne vom despărți de părinți și de frați căci fiecare își va face propria familie. Într-un final, ne vom despărți și de copii, ei vor crește și vor pleca de acasă.

Inelarele nu pot fi despărțite pentru că reprezintă sufletul pereche. Destinul soțului și destinul soției este să rămână împreună pentru toată viața!

Foto: brightside.me

Recomandari