Antena Căutare

DRAGOBETE 2018. MESAJE și URĂRI de DRAGOBETE. Fă-i o declarație originală

Dragobete, Cupidonul tuturor românilor, este o nouă oportunitate să-i arăți ființei iubite aprecierea ta!

Dragobete 2018. Pe 24 februarie, românii își vor face cele mai frumoase declarații de dragoste.

Dragobete, Cupidonul tuturor românilor, este o nouă oportunitate să-i arăți ființei iubite aprecierea ta și marchează, totodată, prima din lungul șir de serbători tradiționale dedicate, îndeosebi femeii: 1 și 8 Martie. Dacă ești în pană de inspirație, ți-am pregătit o serie de mesaje și urări pe care să i le transmiți de Dragobete 2018.

MESAJE și URĂRI de DRAGOBETE

Draga mea tu eşti raza de Soare, Dimineaţa și Noaptea mea. Ador să-mi zâmbeşti, în toate momentele zilei, ador să te văd fericită alături de mine, toată viața. La mulți ani, de Dragobete.

Iubesc palmele tale mari, iubesc braţele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc fiinţa ta toată. La mulți ani, de Dragobete.

Ador clipele în care îmi eşti alături şi urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simţi cea mai iubită, aşa cum reuşeşti tu în fiecare zi să mă faci cel mai iubit. Te iubesc, aşa cum nu mă credeam capabil să iubesc! La mulți ani, de Dragobete.

Când pică Dragobete 2018. Tradiții care aduc iubire și noroc

Iubitule, te iubesc mai sus de sus şi mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile şi sub toate stelele universului.

Eşti lumina ochilor mei, fără tine nu aş mai vedea. Eşti oxigenul meu, fără tine nu aş respira. Te ador, iubirea mea. La mulți ani, de Dragobete.

Ţi-ai închis vreodată ochii şi ai visat la felul în care ai vrea să fii iubită? Eu fac asta tot timpul! ş Nu pot să îmi imaginez nimic mai frumos decât să stau lângă tine.

Cadoul perfect de Dragobete: trandafirii criogenați. Rezistă până la nunta de argint

Tu eşti aceea care m-a învăţat să iubesc cu adevărat. Îți mulţumesc că exişti tu, azi, de Dragobete, și în veacul veacurilor! La mulți ani, de Dragobete.

Alături de tine lupt, rad, daruiesc… trăiesc. Ce pot să cer mai mult?

Dacă ți-ai notat cele mai frumoase urări și mesaje de Dragobete, te invităm să te inspiri și pentru mesaje și felicitări de 1 Martie!

Scene desprinse dintr-un film de groază, la Roman! Un tânăr a fost filmat în timp ce își împinge tatăl pe geam! (VIDEO)... Sărbătoare importantă pe 24 februarie! Ce tradiții trebuie să respecți dacă nu vrei să plângi amarnic mai târziu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x