Antena Căutare

Are 70 de ani dar atrage privirile tuturor cu un corp extrem de sexy! Cum arată femeia care a renunțat la zahăr în urmă cu 28 de ani!

O femeie din Australia a reușit să devină noua senzație a internetului după ce a dezvăluit că, deși are 70 de ani, arată cu trei decenii mai tânără!

O femeie din Australia a reușit să devină noua senzație a internetului după ce a dezvăluit că, deși are 70 de ani, arată cu trei decenii mai tânără!

Este vorba despre Carolyn Hartz, mamă a trei copii. Este femeie de afaceri și spune că totul a început în urmă cu 28 de ani, atunci când a renunțat la zahăr.

Potrivit acesteia, să ai un corp de invidiat chiar și la o vârstă de peste 50 de ani ține de alegerea fiecăruia. Carolyn consideră că o dietă sănătoasă și ceva mai mult efort pot face minuni la orice vârstă.

Fotografiile femeii au ajuns virale în toată lumea și mulți se miră de modul în care arată. Deși are 70 de ani, nimeni nu îi dă mai mult de 40!

Știri similare:

Ea este cea mai sexy bunică din istorie! La 50 de ani arată ca o tânără abia trecută de vârsta majoratului!

Cel mai sexy bunic din lume are 80 de ani și a înnebunit omenirea! Stai să vezi cum arată când își dă cămașa jos! (VIDEO)

Dragostea pe care timpul nu a atins-o! “După 65 de ani de căsnicie, vreau să îţi mai spun doar atât, că te iubesc la fel... “Te iubesc, Freddie! Nu plec de lângă tine” ! Fotografii rare cu Freddie Mercury şi omul ce i-a stat alături până în ult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x