Antena Căutare

Descoperire de exceptie in Biserica Sf. Nicolae din Scheii Brasovului. 13 scene pictate in anul 1737 prevestesc Apocalipsa!

In Biserica Sfintul Nicolae din Schei exista o pictura numita "Roata Lumii", in care Apocalipsa este vestita de inversarea polilor magnetici ai Pamantului. Aici sunt nu mai putin de 13 scene ale Apocalipsei, scrie newsbv.ro. Plus o fresca naucitoare pe care n-a reusit sa o inteleaga nimeni pana acum, dar care seamana izbitor cu ceea ce vedem in documentarele despre predictiile pentru 2012: explozii solare si inversarea polilor magnetici.

Preotul prof. Vasile Olteanu a declarat, pentru newsbv.ro, ca "Roata lumii reda o scena unica a rotirii Pamantului in jurul Soarelui, rotatie executata de sfinti, unica – la nivel mondial. Soarele, in mijlocul caruia este un triunghi echilateral care incadreaza "ochiul cel neobosit", arunca spre Pamant raze ucigatoare".

Este „Ochiul lui David“, dar seamana si cu simbolul masonic. Pamantul este o sfera sustinuta de patru personaje. Doua cate doua si la poli opusi, aceste personaje au haine de aceeasi culoare. Par sa fie doi barbati si doua femei. Nu au aceeasi varsta, nici aceeasi rasa nu par sa fie. Dar cel mai ciudat lucru este pozitia lor, mai scrie newbv.ro, preluat de jurnalul.ro.

"Un stick" te poate scapat de sughit. Se vinde cu aproximativ 10 euro... Preotii din Milano au deschis o linie telefonica pentru exorcizari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x