Antena Căutare

Descoperire majora: Laptele de magarita este mai bun pentru silueta decat laptele de vaca

Vestit ca fiind secretul Cleopatrei, care se imbaia in el pentru a-si mentine perfectiunea tenului, laptele de magarita ar putea face minuni pentru silueta si forma fizica, arata un studiu recent, citat de Daily Mail.

Continand cantitati mari de Omega 3 si calciu, se pare ca laptele de magarita este mai bun si pentru inima si ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de energie pe durata intregii zile.

Studiul oamenilor de stiinta italieni a demonstrat ca subiectii care au baut lapte de vaca au "castigat" mai mult in greutate fata de cei care au primit lapte de magarita. De asemenea, nivelul grasimilor din sange era mult mai scazut in cazul celor care au consumat lapte de magarita, iar mancarea era asimilata si transformata in energie mult mai rapid .

Hipocrate, parintele medicinei, recomanda laptele de magarita pentru o multime de afectiuni, de la boli infectioase, la probleme ale ficatului, stomacului sau chiar muscaturi de sarpe si hemoragii.

sursa: Antena3.ro

foto: asthmanallergy.blogspot.com


VIDEO! Studiu: Cateii beau apa intr-un mod diferit fata de pisici... VIDEO! Vezi cum se distreaza pinguinii intr-un nou bazin londonez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x