Antena Căutare

Despre ele pare să fi fost scrise versurile hitului „Te-am trădat, sunt vinovat, sentimentele nu mi le-am schimbat!” TOP TREI ZODII care trădează în dragoste

Pentru unele zodii, fidelitatea e un concept total străin. În locul unei vieți de cuplu așezate, acestea preferă adrenalina!

Pentru unele zodii, fidelitatea e un concept total străin. În locul unei vieți de cuplu așezate, acestea preferă adrenalina!

Zodii care NU ȘTIU SĂ IUBEASCĂ! Unele au nevoie de independență,Văsătorii sunt îndrăgostiți de sentimentul în sine

Berbec

Berbecul este o fire impulsivă, îndrăzneață. Are un ego nemăsurat, motiv pentru care este foarte important să i se ofere constant atenție fizică. Se plictisește destul de repede, mai ales dacă nu e compatibil 100% cu partenerul. Și începe să caute diversificare în stânga și în dreapta.

Scorpion

Imprevizibili, acești nativi caută mereu persoane încărcate de mister, care să le stârnească imaginația. Tocmai de aceea, când pentru Scorpion nu mai rămâne nimic nou de descoperit la partener, va pleca spre alte zări. Dacă este trădat în dragoste, Scorpionul va reacționa dur.

Pești

Surpriza listei este nativul Pești. Îl știm drept un om așezat, calculat, potrivit ele.ro. Cu toate acestea, nativul Pești pune binele său mai presus de orice. Motiv pentru care își va îndrepta atenția în mai multe părți. E atent la detalii, îndrăzneț.

Dacă vezi asta pe telefonul tău ANUNȚĂ IMEDIAT POLIȚIA! Ești în mare pericol!... Cifrele din CNP îți dezvăluie destinul pe care îl vei avea! Numerologul Cristina Udrescu îți arată cum „citești” buletin...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x