Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Despre ele pare să fi fost scrise versurile hitului „Te-am trădat, sunt vinovat, sentimentele nu mi le-am schimbat!” TOP TREI ZODII care trădează în dragoste

Pentru unele zodii, fidelitatea e un concept total străin. În locul unei vieți de cuplu așezate, acestea preferă adrenalina!

Pentru unele zodii, fidelitatea e un concept total străin. În locul unei vieți de cuplu așezate, acestea preferă adrenalina!

Zodii care NU ȘTIU SĂ IUBEASCĂ! Unele au nevoie de independență,Văsătorii sunt îndrăgostiți de sentimentul în sine

Berbec

Berbecul este o fire impulsivă, îndrăzneață. Are un ego nemăsurat, motiv pentru care este foarte important să i se ofere constant atenție fizică. Se plictisește destul de repede, mai ales dacă nu e compatibil 100% cu partenerul. Și începe să caute diversificare în stânga și în dreapta.

Scorpion

Imprevizibili, acești nativi caută mereu persoane încărcate de mister, care să le stârnească imaginația. Tocmai de aceea, când pentru Scorpion nu mai rămâne nimic nou de descoperit la partener, va pleca spre alte zări. Dacă este trădat în dragoste, Scorpionul va reacționa dur.

Pești

Surpriza listei este nativul Pești. Îl știm drept un om așezat, calculat, potrivit ele.ro. Cu toate acestea, nativul Pești pune binele său mai presus de orice. Motiv pentru care își va îndrepta atenția în mai multe părți. E atent la detalii, îndrăzneț.

Recomandari