HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE. Gemenilor, riscați prea multe dacă continuați să vă comportați ca un copil! O ZODIE își va întâlni marea iubire

 

Iartă HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE:

HOROSCOP 2018. Zodiile care atrag banii în 2018. Leii, dolarii și bancnotele de euro vor fi atrase ca de un magnet de aceste semne zodiacale!

 HOROSCOP BERBEC  
 Mama e cel mai important om din viața ta în acest moment, și relația cu ea îți cere cea mai mare atenție. Ori ea are nevoie de prezența ta mai mult că oricând, pentru că tu deții soluția la una din problemele care o macină, ori tu ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ți le poate da în acest fel. 
  
 Dacă mama nu e pe aproape, vei putea primi aceleași emoții intense din partea unei persoane pe care o admiri și o respecți și care se poartă cu ține de parcă ți-ar fi cu adevărat părinte. 
  
 E minunat să te simți în siguranță când cineva este alături de ține necondiționat. Dacă mama ești tu, joci un rol cheie în viață copilului tău care te privește că pe o sfântă. 
  
 HOROSCOP TAUR  
 Lasă toate fobiile deoparte, nu au ce caută la o persoană care a trecut prin atâtea în ultimii ani, acum ești mult mai mătur, mai puternic, ai învățat că nimic nu te poate afecta dacă nu permiți tu, deci toate aceste motive care îți creează încă neplăceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. 
  
 Nici tu nu-ți dai seamă de unde ai atâtea frici – să vorbești în public, să dai un telefon, să îți exprimi părerea, să circuli noaptea etc – dar nu contează de unde provin, ci cum le poți șterge de pe creierul tău. 
  
 Prin stăpânire de sine, prin care să demonstrezi că ești acel om puternic pe care îl cunoaște lumea, și măcar de ochii lumii, îți poți înfrâna fricile. Doar nu ai vrea că lumea să te vadă că tremuri de la un fleac! 
  
 HOROSCOP GEMENI  
 Nu te mai comportă ca un copil care nu știe ce face și care crede că poate repară totul cu un zâmbet drăguț și inocent. Te-ai maturizat, ești un om responsabil care ar trebui să ia decizii lucide și clare, deci nu ai voie să te mai joci nici cu încrederea oamenilor, nici cu norocul tău. 
  
 Dacă ești în fața unei mari hotărâri, trateaz-o cu seriozitate că și cum ar depinde o lume întreagă de ea. Îmbrăca haină omului mătur și nu te mai amuză asemeni unui copilaș jucăuș care-și permite să facă prostioare. 
  
 Nu mai ai vârsta la care să poți greși și să spui mai apoi c[… n-ai vrut. De acum tot ce faci, faci cu discernământ și rațiune și nu ți se vor tolera glumițele. 
  
 HOROSCOP RAC  

 Planurile la care te gândești cu multă pasiune prind viață sub ochii tăi, pentru că ești un creator prin excelentă. Adaugă noi elemente la planul tău cel mare, nu te opri din visat și din inventat, ci continuă să clădești ceea ce consideri a fi important pentru ține la oră actuală. Ai putea să îți întâlnești marea iubire.
  
 Dacă discuți azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atât de multe soluții și idei suplimentare, ba chiar cineva se oferă să-ți acorde tot suportul pentru că proiectul tău să ajungă la îndeplinire. 
  
 Poate nici nu așteaptă nimic în schimb, e un sprijin sincer și necondiționat, doar pentru că el deține cheia care ție momentan îți lipsește. Fii recunoscător că ai șansa de a primi sprijin! 
  
 HOROSCOP LEU  
 Nu stă singur într-o astfel de zi, ci înconjoară-te de cât mai multă lume! Familia este centrul atenției tale, azi, și i te dedici ei cu bucurie. Chiar dacă, în sinea ta, ai fi dorit și un pic de odihnă în plus, și un dram de liniște sau izolare, nu e vremea pentru așa ceva acum! 
  
 Această poate fi ziua când relațiile de familie se strâng mai mult, când schimbul de emoții dintre ține și cei dragi e la cote maxime, când evenimentele cele mai frumoase de familie gravitează în jurul tău.  Poți afla vești extraordinare de la rude, că atare ar fi bine să petreci ziua în compania lor. Dacă prietenii sunt pentru ține că o familie , atunci caută-le compania! 
  
 HOROSCOP FECIOARĂ  
  
  E o plăcere să vezi ce repede și ce bine evoluează unele proiecte la care îți aduci contribuția. Te stimulează să mergi mai departe cu încredere și curaj, pentru că toate reușitele de pe parcurs devin punctul de plecare spre etapele următoare. 
  
 Ai prins parcă un vânt prielnic ce îți împinge corabia la viteză maximă: fă tot ce-ți stă în putință să menții acest ritm excelent pentru că, dacă nu îți pierzi elanul și interesul către ce te așteaptă la final, roadele se vor materializă foarte repede. Trage tare, insistă, nu te culca pe laurii victoriei după un prim succes, ci continuă cu și mai multă pasiune! 
  
 HOROSCOP BALANȚĂ  
 Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut și tu foarte mult de suferit. Poate intuiția ți-a atras atenția asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu încrederea ta și te-a manipulat în așa fel încât să obțină ceva de pe urmă credulității tale. 
  
 Acum te trezești la realitate și iei măsuri, dar ești dezamăgit că te-ai lăsat dus de nas, iar singură ta consolare e faptul că ai bănuit totuși ceva, chiar dacă ai mers mai departe, blocat în minciuna celuilalt. 
  
 HOROSCOP SCORPION  


 Nu are rost să alimentezi disputele care riscă să se mai încingă în jurul tău, chiar dacă ai avea și tu multe de zis. Cea mai bună soluție este tolerantă, că atare prefă-te că nu vezi și nu auzi nimic care să te enerveze. 
  
 Nu merită să-ți strici bună dispoziție de week-end cu cine știe ce conflict nesemnificativ. Lasă marile confruntări de idei și de forțe pentru o altă zi, când ambiția și dorință de a câștiga își vor găsi locul. Dar nu aici și nu acum! 
  
 HOROSCOP SĂGETĂTOR  


 Înveți toată viață, nu te opri la cât ai învățat deja! Ești într-un proces de transformare spirituală, și ceea ce afli acum, din proprie experiență, din ceea ce citești sau din ceea ce afli de la oameni, va deveni un fundament profund de principii noi pentru ține. 
  
 Ai putea întâlni azi o persoană ce va avea un efect major asupra ta, asupra modului tău de a gândi și acționă, asupra atitudinii de viață pe care o vei adopta de acum înainte. 
  
 Te maturizezi prin tot ce afli de la ceilalți, deci recunoaște cu respect și considerație când cineva, superior ție din anumite puncte de vedere, îți mai oferă câte o lecție utilă. Simți și tu cât de mult te schimbi datorită acestor lecții! 

 HOROSCOP CAPRICORN  
 Modul în care te retragi azi în umbră are o conotație specială, de parcă îți asumi acest anonimat pentru a face puțină ordine în jurul tău. Cine te vede azi se întreabă de ce taci atât de mult, de ce nu-ți spui părerea, de ce nu critici, așa cum faci de obicei, dar azi accepți tăcerea de bunăvoie pentru că știi că așa poți depăși cel mai bine un moment mai fragil. 
  
 Ești convins că, dacă ai începe să vorbești, ai spune lucruri grele pe care le vei regretă mai apoi, de aceea îți impui să rămâi surd și mut la tot ce se petrece în jur. Va veni și ziua când vei vorbi, dar cel puțin azi te ghidezi după principiul dacă tăceai, filosof rămâneai, și de aceea… taci! 
  
 HOROSCOP VĂRSĂTOR  
 Nu glumi cu nervii prietenilor tăi, pentru că unii vor interpretă greșit spiritul tău jucăuș și vor crede că-i iei peste picior. Sancționezi cu multă ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioară vopsită, pentru că nu poți tolera minciună și ipocrizia. 
  
 Cum descoperi că cineva umblă cu minciună cu ține, cum l-ai taxat, și o vei face într-un mod amuzant, că să nu naști conflicte, numai că nu toată lumea va înțelege corect umorul tău acid. Unii pot reacționa aiurea la glumele tale! 
  
 HOROSCOP PEȘTI  
 Ai ajuns la un nivel care îți inspiră încredere absolută în succesul final și ai garanția că, la capătul acestor eforturi, te așteaptă o răsplată binemeritată. Ești foarte motivat să tragi tare, oricât ar mai dură, de vreme ce la capăt te așteaptă evenimente fericite. 
  
 Ai ocazia de a-ți demonstra valoarea în față celor din jur iar atunci când ești apreciat și ți se recunosc meritele, ești capabil de și mai multe! 

Sursă: romaniatv.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE