Antena Căutare

Detaliul inedit care îți spune dacă ești însărcinată sau nu, dezvăluit de o stilistă. Trucul cu suvițele de păr, viral pe TikTok

O stilistă a pus pe jar TikTok-ul după ce a dezvăluit trucul ei secret prin care poate spune dacă ești însărcinată sau nu, chiar și înainte de a-ți da știi.

colaj foto femeie blonda si test de sarcina
Detaliul inedit care îți spune dacă ești însărcinată sau nu, dezvăluit de o stilistă | Capturi TikTok / @hairapyfamily & Shutterstock

Samantha Penn, cunoscută în mediul online drept @hairapyfamily, împărtășește în mod regulat sfaturi pentru îngrijirea părului cu cei peste 200 de mii de urmăritori ai săi. Într-un nou clip postat pe rețelele sociale, stilista a dezvăluit trucul secret prin care își poate da seama dacă o femeie este însărcinată sau nu, chiar și înainte ca aceasta să știe. Iată detaliul care le dă de gol.

Detaliul legat de păr care le dă de gol pe femeile însărcinate. Ce spune o stilistă

Potrivit explicațiilor sale, textura și grosimea firului de păr sunt cele care le dau de gol pe femeile însărcinate, transmite TheSun.

„Da, frizerii îți pot spune când ești însărcinată și eu îți dezvălui cum”, a declarat aceasta.

Apoi, Samanth a mers și mai departe și a spus că deși este mai greu să facă asta în cazul clientelor pe care le întâlnește prima dată, nu este imposibil. „Singurul lucru pe care pot să îl observ, dacă nu ți-am mai făcut părul până acum sunt benzile de sarcină și, de obicei, nu pot să întreb clienta despre sarcină dacă nu o cunosc”, a adăugat aceasta.

Însă, în cazul clientelor fidele, cărora le cunoaște structura firului de păr, aceasta susține că îi este mult mai ușor să își dea seama.

Se pare că în cazul părului creț, acesta nu mai este la fel de ondulat atunci când femeia aștepată un bebeluș, a explicat specialista. „Nu va fi la fel de gros sau va fi mai gros, așa că voi simți o schimbare a texturii”, a mai adăugat aceasta.

„De asemenea, vor fi mici fire noi de păr care vor crește la întâmplare, așa că pot să îmi dau seama dacă se întâmplă o schimbare hormonală”, a mărturisit stilista.

Citește și: Instinctul unei mămici i-a confirmat că sarcina ei nu era în regulă. Medicii au descoperit că avea uterul gol: „Unde e copilul?”

Și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, Samantha a mai explicat că, de asemenea, ea poate ghici și sexul bebelușului, judecând după cât de gras este părul.

„Se spune că fetele îți iau frumusețea, iar băieții ți-o oferă. Așa că atunci când ai un băiat, simt că părul este mai plin, mai gros și se simte ca are o textură bună. Când ai o fată, simt că este mult mai uleios și umed”, a mai adăugat stilista.

„În acest fel putem spune dacă ești însărcinată, în funcție de modificările texturii și ale grosimii”, a concluzionat ea.

Mai mult, se pare că și culoare părului suferă schimbări atunci când vine vorba de sarcină. Explicațiile ei au fost pe placul internauților, iar clip-ul a strâns zecii de mii de aprecieri și vizualizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un câine i-a transmis unei femei însărcinate un mesaj de avertizare prin care i-a salvat viața. Ce a făcut

Un bărbat s-a uitat sub scândurile din podeaua casei sale. Ceea ce a descoperit l-a lăsat fără cuvinte. Peste ce a dat... Brooklinn Khoury, tânăra mușcată de față de un pitbull, dezvăluie rezultatul final al operației de reconstrucție. Așa ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x