Antena Căutare

Dispozitivul care imită sărutul, în mod real, a fost lansat. Care este prețul

A fost creat dispozitivul care imită sărutul real, fiind ideal pentru cei care se află în relație la distanță.

aparat care imita sarutul
A fost creat dispozitivul care imită sărutul real, fiind ideal pentru cei care se află în relație la distanță. | captură video TikTok

Dispozitivul a fost creat ca o modalitate de a permite cuplurilor aflate la distanță să aibă parte de intimitate fizică „reală”. Aparatul de sărutat face furori deja în rândul clienților chinezi, de pe rețelele sociale, care au avut fel și fel de reacții, notează CNN.

Citește și: O minge misterioasă a apărut pe o plajă din Japonia. Ce s-a descoperit despre ea

Echipat cu mai multe tipuri de senzori, se spune că dispozitivul este capabil să imite un sărut real

Cu alte cuvinte, poate imita presiunea, mișcarea și temperatura buzelor persoanei care îl folosește. Totodată, poate reține și sunetul pe care îl face utilizatorul.

Cu toate acestea, în timp ce mulți internauți de rețele sociale au văzut în asta ceva comic, alții l-au criticat ca fiind „vulgar” sau „înfiorător”. Unii și-au exprimat îngrijorarea că minorii ar putea să-l cumpere și să-l folosească.

„Nu înțeleg (dispozitivul) și sunt total șocat”, a comentat unul dintre internauți.

Pe platforma similară Twitter, mai multe hashtag-uri ce se referă la dispozitivul de sărutat au strâns sute de milioane de vizualizări în ultima săptămână.

Pentru a trimite un sărut, utilizatorii trebuie să descarce o aplicație pentru telefonul mobil și să conecteze dispozitivul la portul de încărcare al telefonului lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După întâlnirea cu partenerii lor în aplicație, cuplurile pot începe un apel video și își pot transmite replici ale săruturilor lor.

Citește și: A ațipit cu lentilele de contact la ochi, dar ce a urmat e greu de imaginat. Gestul aparent inofensiv l-a costat pe viață

Invenția a fost brevetată de Institutul Vocațional de Tehnologie Mecatronică din Changzhou.

„În timpul studiilor de la Universitate, eram într-o relație la distanță cu iubita mea, așa că am avut contact unul cu celălalt doar prin telefon. De aici a apărut inspirația acestui dispozitiv”, a declarat Jiang Zhongli, principalul inventator al designului, citat de Global Times.

Jiang a solicitat un brevet în 2019, dar brevetul s-a încheiat în ianuarie 2023 și acum speră că altcineva ar putea extinde și perfecționa designul.

O invenție similară, „Kissinger”, a fost lansată de Institutul Imagineering din Malaezia în 2016. Dar a venit sub forma unui tampon de silicon sensibil la atingere, mai degrabă decât a unor buze cu aspect realist.

Deși este promovat pentru relații la distanță, dispozitivul chinezesc permite, de asemenea, utilizatorilor să se cupleze anonim cu străini în funcția de „pătrat al sărutului”, în aplicație. Dacă doi străini se potrivesc cu succes și se plac unul pe altul, pot cere să schimbe săruturile între ei.

De altfel, utilizatorii își pot „încărca” săruturile în aplicație pentru ca alții să le descarce și să le experimenteze.

Pe cel mai mare site de cumpărături online din China, Taobao, zeci de utilizatori și-au împărtășit recenziile despre dispozitiv, care are un preț de 288 de yuani (39 euro).

„Partenerul meu nu a crezut că sărutul (de la distanță) ar putea fi adevărat la început, așa că a rămas surprins când l-a folosit. Aceasta este cea mai bună surpriză pe care i-am oferit-o în timpul relației noastre de la distanță”, a scris cineva în mediul online.

O minge misterioasă a apărut pe o plajă din Japonia. Ce s-a descoperit despre ea... Cazul femeii care și-a alăptat fiica până la vârsta de 8 ani. Prin ce transformări a trecut minora și ce i s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x