Antena Căutare

Doar 30 de oameni din lume mai au boala ei! Ce secret ascunde Hannah Harpin

O tânără în vârstă de 18 ani s-a născut cu o boală atât de rară, încât doar 30 de persoane din întreaga lume mai au respective afecțiune. Azi, Hannah Harpin își trăiește visul de-a fi model.

Hannah Harpin purtând halat șiș perucă Galerie
Hannah Harpin are o boală genetică rară și acest lucru o face să arate diferit față de alți oameni | sursa foto: Profimedia

Hannah Harpin s-a născut cu o boală genetică rară ce o face să aibă un aspect neobișnuit, din cauză că pielea, părul, unghiile, dinții și ochii se dezvoltă în mod diferit față de alți oameni.

Tânăra a fost diagnosticată cu sindromul Haywell, dar acest lucru n-a împiedicat-o să demonstreze tuturor că poate duce o viață normal, chiar dacă medicii i-au zis cu totul și cu totul altceva.

O tânără a devenit model deși are o boală genetică rară

Boala poate duce la lipirea parțială sau totală a pleoapelor, creșterea neobișnuită a părului, unghii malformate și chiar prezența dinților de lapte la vârste înaintate.

În cazul fetei, afecțiunea genetică a dus la apariția cheliei, pierderea auzului și a dinților. A fost nevoită să suporte zece operații pentru a putea scăpa de dinții de bebeluș sau pentru a-și recăpăta auzul, măcar parțial.

Citește și: Cum arată femeia cu cel mai lung gât din lume! Lyudmila Titchenkova întoarce imediat privirile trecătorilor

Chiar dacă încă din copilărie a fost privită cu multă curiozitate de către cei din jur, adevăratele probleme au apărut la vârsta adolescenței, atunci când aceasta a intrat la liceu. Acolo, glumele și răutățile s-au înmulțit și, odată cu ele, Hannah Harpin a început să sufere tot mai mult din pricina lipsei de empatie și înțelegere a celor din jur.

Hannah Harpin privind pe geam

Hannah Harpin a învățat să se accepte

„Atunci când te duci la liceu, oamenii încep să se uite la tine și să-ți vadă defectele. Oamenii încep să te judece după culoarea pe care o ai la piele, după culoarea părului sau chiar după dizabilități. Atunci au început să mă arate cu degetul. Se amuzau de buzele mele, de cum arătam, de ochii mei, de tot. Cred că mulți oameni mă judecă din cauza dizabilității mele. Înainte le reproșam asta celor din jur, fiindcă nu îmi plăcea cum sunt privită. Dar azi nu mă mai deranjează și îi las să se uite. Mă simt bine cu modul în care arăt și mă iubesc așa cum sunt”, a dezvăluit modelul, potrivit celor de la hfeeds.com.

Hannah Harpin are azi mai bine de douăzeci de mii de urmăritori pe pagina sa de TikTok și mulți oameni din întreaga lume o apreciază pentru modul în care a reușit să accepte numeroasele probleme medicale ca să ajungă un model de succes. De fiecare dată când are ocazia, adolescenta le vorbește urmăritorilor săi despre cât de important este să se accepte cu tot cu defectele pe care le au. După ce a trecut peste numeroasele momente de bullying, fata a înțeles că trebuie să se accepte și să se iubească fix așa cum e ea, cu bune și cu rele, fiindcă adevărata frumusețe a unui om nu e dată doar de aspectul fizic, ci de valorile pe care le are, ca om.

Fiara cu dinți ascuțiți și corpul unui șarpe imens, care a încercat să-l atace pe cel care a prins-o. Puțini au știut ce... Daria Gubanova e femeia cu păr lung de aproape 2 metri! Ce secret folosește ca să arate așa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x