Antena Căutare

Doi bărbați au comandat la restaurant cele mai scumpe fripturi, dar apoi au luat o decizie radicală. Ce a urmat: „Vestul Sălbatic”

Un restaurant local a devenit scena unei escrocherii în plină zi, lăsându-i pe proprietari și pe clienți într-o stare de furie și indignare.

restaurant
Doi bărbați au comandat la restaurant cele mai scumpe fripturi, dar apoi au luat o decizie radicală. Ce a urmat: „Vestul Sălbatic” | Shutterstock

Incidentul a avut loc în timp ce localul era plin de clienți, fiind ocazia potrivită pentru doi bărbați să profite de agitație și de neatenție, scrie Stiridiaspora.ro, citând Fanpage.it.

Citește și: Clientul a comandat și apoi a primit nota de plată. Nu i-a venit să creadă ce a putut să scrie chelnerul

Doi bărbați au comandat la restaurant cele mai scumpe fripturi, dar apoi au luat o decizie radicală. Ce a urmat: „Vestul Sălbatic”

Cei doi bărbați, unul în vârstă de 50 de ani și celălalt de 40 de ani, au ajuns la restaurant și au comandat mâncare și băutură. Totul părea în regulă până când au decis să părăsească localul fără să plătească aproape 120 de euro. Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale localului, în timp ce personalul și proprietarii s-au înfuriat la culme.

Proprietarii, în ciuda faptului că au mai trecut printr-un episod similar în trecut, s-au simțit profund afectați de lipsa de respect a celor doi infractori. "Nu mai există respect pentru nimic sau pentru nimeni. Este ca în Vestul Sălbatic. Ce este trist, ce doare mai tare, este chiar lipsa de civilizație", au declarat ei pe rețelele de socializare, alături de înregistrările video care arată clar momentul când cei doi bărbați au fugit.

Incidentul a avut loc în timpul unei seri aglomerate în restaurant, iar cei doi bărbați au ales să profite de confuzia creată de numărul mare de clienți și de momentele de absență ale ospătarilor. Ei au comandat cu încredere, au consumat mâncarea și băutura, iar apoi au așteptat momentul potrivit pentru a părăsi restaurantul fără să plătească. În mod evident, acest comportament nu a trecut neobservat, iar reacția ulterioară a proprietarilor restaurantului a fost una fermă.

Citește și: O femeie a dezvăluit motivul pentru care să eviți pâinea gratuită de la restaurant: „Nu sunt generoși”

La scurt timp după plecarea celor doi bărbați, personalul restaurantului a observat că aceștia nu mai erau la masă. Inițial, s-au gândit că ar putea fi în baie sau afară pentru a fuma, însă o verificare rapidă a confirmat suspiciunea că aceștia au părăsit localul fără să plătească. A fost momentul când s-au decis să se uite pe înregistrările de pe camerele de supraveghere, descoperind astfel întreaga schemă a escrocheriei.

Ceea ce a stârnit indignarea nu a fost atât factura neplătită de 120 de euro, cât atitudinea rece și sfidătoare a celor doi bărbați care au părăsit restaurantul fără să-și achite datoria. Proprietarii au mărturisit că au fost profund marcați de această lipsă de respect și de comportamentul neadecvat al clienților lor. "La urma urmei, acest loc a fost deja victima unui episod similar în trecut, care s-a terminat întotdeauna cu o plângere la poliție", a subliniat fiica unuia dintre proprietari într-un interviu.

Proprietarii restaurantului au insistat că nu este vorba doar despre suma de bani neplătită, ci despre deteriorarea valorilor sociale și a respectului reciproc. "Ceea ce ne întristează este că au făcut-o chiar sub nasul nostru și că nici măcar nu au terminat mâncarea pe care au comandat-o", a adăugat fiica proprietarului.

În prezent, proprietarii restaurantului iau în considerare luarea unor măsuri legale împotriva celor doi și au depus o plângere la poliție. Ei speră că acest incident va atrage atenția asupra comportamentului inacceptabil și că va contribui la restabilirea unui climat de respect și civilizație în societate.

Pentru moment, comunitatea locală și clienții restaurantului au arătat un sprijin solid față de proprietari și au condamnat cu fermitate acțiunile celor doi infractori.

Ce salariu are un angajat din Garda Regelui. Soldații stau ore întregi nemișcați, dar primesc o sumă modestă... O femeie a ajuns la spital cu simptome de răceală, dar doctorii au trimis-o la psiholog. Ulterior, a primit un diagnosti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x