Antena Căutare

Doi pensionari au vrut să faca tema nepotului, dar s-au ales cu un milion de dolari!

Un cuplu din Quebec a câştigat un milion de dolari canadieni la loterie, dar a aflat abia peste un an vestea cea mare! Oamenii au stat cu „premiul” în casă fără să își dea seama!  Totul s-a schimbat atunci când au vrut să-și ajute nepotul la teme!

Un cuplu din Quebec a câştigat un milion de dolari canadieni la loterie, dar a aflat abia peste un an vestea cea mare! Oamenii au stat cu „premiul” în casă fără să își dea seama! Totul s-a schimbat atunci când au vrut să-și ajute nepotul la teme!

Nicole Pedneault şi Roger Larocque au descoperit abia weekendul trecut că aveau un bilet câştigător pentru o extragere loto din 5 aprilie 2018.

Căutând o carte despre Japonia pentru nepotul lor, care pregătea o prezentare despre această ţară, Nicole Pedneault a observat ceva care a alunecat din interiorul cărţii - un bilet de loterie de 100 de dolari pe care cuplul l-a cumpărat de Valentine's Day în 2018.

Doi pensionari au vrut să faca tema nepotului, dar s-au ales cu un milion de dolari!

"Dacă nepotul meu nu mi-ar fi cerut să-i împrumut o carte pentru prezentarea lui, n-aş fi găsit niciodată biletul câștigător la timp", a spus dna Pedneault, conform celor de la Agerpres.

"Primul lucru pe care l-am făcut când am descoperit biletul, a fost să verific termenul limită până la care puteam revendica premiul pe site-ul Loto-Quebec", a spus ea.

Biletul era încă valabil, dar nu pentru mult timp: doar până vineri, 5 aprilie 2019. Familia și-a revendicat premiul câștigat în 2018, în valoarea de un milion de dolari canadiaeni (667.000 de euro). Dacă nu găseau biletul la timpul, timpul de revendicare al premiului expira și oamenii pierdeau practic șansa de a deveni bogați!

”Păcală în lună”, primul desen animat românesc, lansat acum 99 de ani. Cum arăta și despre ce era... "Vreau să-i fac pe oameni fericiți!" O tânără cu Sindromul Down își îndeplinește visul de a deveni însoțitor d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x