Antena Căutare

Doi români au așteptat 40 de ani ca să se căsătorească! Care este motivul

Cea mai emoţionantă poveste de dragoste este la Galaţi! Un cuplu a aşteptat aproape 40 de ani să-şi mărturisească legal dragostea! Astăzi, mirii au spus "DA", plini de emoţii, în faţa tuturor apropiaţilor. El are 80 de ani, iar ea are 69! 

Cea mai emoţionantă poveste de dragoste este la Galaţi! Un cuplu a aşteptat aproape 40 de ani să-şi mărturisească legal dragostea! Astăzi, mirii au spus "DA", plini de emoţii, în faţa tuturor apropiaţilor. El are 80 de ani, iar ea are 69!

Momentul s-a consumat în prezenţa foştilor mari fotbalişti de la Oţelul Galaţi. Asta pentru că, în trecut, mirele i-a condus tot pentru aproape 40 de ani la toate meciurile.

Au trecut patru decenii de la momentul la care au făcut cunoştinţă. În Galaţi, lui Vasile i se spune "doctorul". Nu pentru că ar fi fost medic ci pentru că, în tinereţe, a fost un profesionist în ale şofatului şi a condus autocarul Clubului de fotbal Oţelul pe toate continentele. Pe Iordana a întâlnit-o într-un cantonament al echipei şi de atunci au început o relaţie.

În tinereţe, Iordana a mai fost căsătorită, relaţie din urma căreia are şi un băiat. Vasile l-a crescut ca pe propriul copil. Aşa că în ziua cea mare, fiul şi nora le-au fost alături.

Foştii fotbalişti i-au pregătit mirelui şi un cadou, unul cu o semnificaţie aparte - cupa Oţelului în miniatură. Şi nu doar atât.

După cununia civilă, oamenii s-au retras într-un restaurant. Marea petrecere va fi însă în luna iunie, atunci când vor oficia şi cununia religioasă.

VIDEO. Câinele erou! A fost înjunghiat în cap, apărându-și stăpânul, dar a supraviețuit, la timp pentru o reuniune emoți... Greșeala de Valentine`s Day! De ce căsătoria de-o zi este mare păcat pentru Biserică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x