Antena Căutare

Doi soți au găsit o cutie ruginită în curtea casei. Peste ce comoară au dat când au deschis-o și ce poveste uluitoare au aflat

Doi soți au găsit o cutie veche și ruginită în curtea casei și când au deschis-o aceștia au avut parte de o surpriză de proporții. Înăuntru au găsit o comoară la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

imagine cu o cutie veche folosita ca seif Galerie
Doi soți au descoperit ce comoară stătea ascunsă chiar în cutia din curtea casei lor | sursa foto: Shutterstock

Matthew și Maria Colonna-Emanuel au decis să își cumpere o casă și să se mute în Staten Island, în New York (Statele Unite ale Americii).

Încă de atunci, aceștia au găsit în curte o cutie veche și ruginită și au crezut că este doar un tablou electric. Abia după ceva timp, cei doi au decis să o deschidă, ca să vadă ce este înăuntru.Nu mica le-a fost surpriza când au văzut ce comoară se ascundea înăuntru.

Doi soți au găsit o comoară într-o cutie veche și ruginită din curtea casei lor

La ceva timp după ce s-au mutat în noua lor casă din Staten Island, cei doi soți au descoperit o cutie veche în grădină. Pe măsură ce vremea a trecut și căprioarele din zonă au ros folia ce acoperea obiectul misterioso, oamenii s-au prins că nu e vorba despre un simplu tablou electric.

Citește și: Un bărbat a găsit o gaură misterioasă, chiar în curtea casei sale. Ce „comoară” era ascunsă în pământ și ce a făcut Anthony Doolin

Așa că au luat cutia veche și au decis s-o deschidă, ca să vadă ce găsesc în interior. Surpriza a fost mare atunci când au dat peste sume importante de bani, bijuterii, diamante și zeci de inele din aur cu jad. Lângă toată această comoară au găsit și o hârtie pe care era scrisă o adresă. Și-au dat seama că apărea, de fapt, adresa vecinilor lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Erau sute de dolari, bijuterii, diamante. Le-am bătut la ușă și i-am întrebat dacă au fost vreodată jefuiți de hoți”, au mărturisit cei doi soți, potrivit celor de la edition.cnn.com.

Se pare că, în a doua zi de Crăciun a anului 2011, familia a fost jefuită și singurul obiect care a dispărut din casă a fost cutia din metal, ce servea drept seif pentru comoara în valoare de 52.000 de dolari.

Citește și: Un bărbat a descoperit un tunel secret în podeaua sufrageriei. Peste ce „comoară” a dat Colin Steer

Abia după opt ani de la incident, iată că seiful s-a găsit chiar în curtea vecinilor, care au crezut că au găsit doar o simplă cutie veche și ruginită.

Fără să ezite, cei doi soți au înapoi comoara găsită vecinilor, fericiți că au putut face o faptă bună. Întrebați de ce au ales să facă un asemenea gest și nu au ales să păstreze seiful pentru ei, oamenii au răspuns în cel mai surprinzător mod posibil.

„Nici nu se pune în discuție. Este comoara lor. Răsplata noastră o să vină printr-o karma bună fiindcă am făcut o faptă bună”, au declarat aceștia.

Povestea a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii, devenind virală și stârnind numeroase reacții în rândul internauților de pretutindeni.

Creatura acvatică ce seamănă cu un jeleu. Ce au descoperit cercetătorii și ce particularități are peștele bizar... Satu Gonzalez a născut 10 copii, deși un medic i-a spus că n-o să fie mamă niciodată. Ultimii 14 ani i-a petrecut însărc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x