Doi soți au găsit o cutie ruginită în curtea casei. Peste ce comoară au dat când au deschis-o și ce poveste uluitoare au aflat

Doi soți au găsit o cutie veche și ruginită în curtea casei și când au deschis-o aceștia au avut parte de o surpriză de proporții. Înăuntru au găsit o comoară la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Doi soți au descoperit ce comoară stătea ascunsă chiar în cutia din curtea casei lor

sursa foto: Shutterstock

Matthew și Maria Colonna-Emanuel au decis să își cumpere o casă și să se mute în Staten Island, în New York (Statele Unite ale Americii).

Încă de atunci, aceștia au găsit în curte o cutie veche și ruginită și au crezut că este doar un tablou electric. Abia după ceva timp, cei doi au decis să o deschidă, ca să vadă ce este înăuntru.Nu mica le-a fost surpriza când au văzut ce comoară se ascundea înăuntru.

Doi soți au găsit o comoară într-o cutie veche și ruginită din curtea casei lor

La ceva timp după ce s-au mutat în noua lor casă din Staten Island, cei doi soți au descoperit o cutie veche în grădină. Pe măsură ce vremea a trecut și căprioarele din zonă au ros folia ce acoperea obiectul misterioso, oamenii s-au prins că nu e vorba despre un simplu tablou electric.

Citește și: Un bărbat a găsit o gaură misterioasă, chiar în curtea casei sale. Ce „comoară” era ascunsă în pământ și ce a făcut Anthony Doolin

Așa că au luat cutia veche și au decis s-o deschidă, ca să vadă ce găsesc în interior. Surpriza a fost mare atunci când au dat peste sume importante de bani, bijuterii, diamante și zeci de inele din aur cu jad. Lângă toată această comoară au găsit și o hârtie pe care era scrisă o adresă. Și-au dat seama că apărea, de fapt, adresa vecinilor lor.

„Erau sute de dolari, bijuterii, diamante. Le-am bătut la ușă și i-am întrebat dacă au fost vreodată jefuiți de hoți”, au mărturisit cei doi soți, potrivit celor de la edition.cnn.com.

Se pare că, în a doua zi de Crăciun a anului 2011, familia a fost jefuită și singurul obiect care a dispărut din casă a fost cutia din metal, ce servea drept seif pentru comoara în valoare de 52.000 de dolari.

Citește și: Un bărbat a descoperit un tunel secret în podeaua sufrageriei. Peste ce „comoară” a dat Colin Steer

Abia după opt ani de la incident, iată că seiful s-a găsit chiar în curtea vecinilor, care au crezut că au găsit doar o simplă cutie veche și ruginită.

Fără să ezite, cei doi soți au înapoi comoara găsită vecinilor, fericiți că au putut face o faptă bună. Întrebați de ce au ales să facă un asemenea gest și nu au ales să păstreze seiful pentru ei, oamenii au răspuns în cel mai surprinzător mod posibil.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

„Nici nu se pune în discuție. Este comoara lor. Răsplata noastră o să vină printr-o karma bună fiindcă am făcut o faptă bună”, au declarat aceștia.

Povestea a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii, devenind virală și stârnind numeroase reacții în rândul internauților de pretutindeni.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri