Antena Căutare

Un bărbat a găsit o gaură misterioasă, chiar în curtea casei sale. Ce „comoară” era ascunsă în pământ și ce a făcut Anthony Doolin

Un bărbat a decis să își cumpere o casă cu teren. La scurt timp după, omul se plimba prin grădină atunci când a făcut o descoperire ce l-a uluit. Acesta a găsit o gaură în pământ și a fost uluit când a înțeles ce „comoară” se ascunde, chiar în apropiere de locuința sa.

imagine cu o casa din brisbane, australia Galerie
Anthoony Doolin a cumpărat o casă cu teren și în scurt timp a descoperit ce „comoară” se ascunde în pământ | sursa foto: Profimedia

Anthony Doolin a decis să facă o investiție și și-a cumpărat o casă extrem de spațioasă, cu mai multe camere, dar și cu un teren generos, de 16 hectare. Extrem de încântat de locuința sa din Brisbane, un oraș din Australia, omul a decis într-o zi să facă o plimbare prin împrejurimi, ca să admire grădina.

Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce „comoară” se ascunde, chiar în preajma casei. O gaură descoperită în pământ avea să scoată la iveală un secret neștiut despre proprietate.

Un bărbat și-a cumpărat o casă și a descoperit o „comoară”, chiar într-o gaură grădină

Se întâmpla în urmă cu trei ani, atunci când Anthony Doolin a semnat actele și a devenit astfel fericitul proprietar al unei case de mărimea unei vile, cu piscină, camere multe și un teren generos de peste 16 hectare.

Într-o zi, profitând de timpul liber și dornic să exploreze împrejurimile ca să vadă cum arată terenul cu care a venit locuința, australianul a pornit să facă o plimbare.

Citește și: O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

Totuși, la un moment dat, nu mică a fost surpriza acestuia atunci când a văzut o gaură, scobită în ceea ce părea să fie un deal. Nu s-a gândit atunci peste ce „comoară” va da, iar ceea ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte.

„Atunci când am cumpărat casa nu am fost anunțați că există așa ceva pe teren, pur și simplu am descoperit într-o zi, când ne plimbam prin împrejurimi”, a mărturisit Anthony Doolin, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Apoi, după ce a studiat mai atent locul, acesta a înțeles că în preajma casei sale, chiar în acea groapă, se află de fapt gura de intrare către o mină de aur. Curios, australianul a continuat să exploreze grădina sa de 16 hectare și astfel a descoperit și alte mine de aur pe teren, unele având șase metri adâncime și șinele încă intacte.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

„La începutul secolului era o intensă activitate minieră și pe aceste dealuri sunt câteva mine de aur”, a mai explicat australianul, surprins de descoperirea făcută.

Totuși, bărbatul susține că nu s-a aventurat niciodată să intre în interiorul acestora ca să caute aur. Ceea ce a fost și mai surprinzător a fost faptul că, la scurt timp după descoperirea făcută, omul a anunțat că își vinde proprietatea ce ascunde această „comoară”, la prețul de 1,35 milioane de dolari, adică suma pe care și el a dat-o pentru achiziție.

Cel mai probabil, omul nu s-a simțit confortabil să știe ce se ascunde pe terenul din preajma casei sale și a dorit să renunțe la casă. Totuși, cumpărători s-au găsit imediat, iar întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, căci nu în fiecare zi găsești o astfel de „comoară” în curtea casei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ruth Shelley și Robert Oestmann trăiesc ca acum 100 de ani. Se îmbracă vintage și n-au televizor în casă. Cum arată cupl... Poți vedea câte picioare are acest elefant? Ce se ascunde, de fapt, în spatele iluziei optice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x