Antena Căutare

Doi soți s-au mutat împreună abia după 20 de ani de relație! Au trăit separat, deși au un copil! Care e motivul

Claire Burke și David sunt doi soți care au decis să se mute împreună abia după 20 de ani de relație și opt de căsnicie! Cum au reușit cei doi să trăiască separat, deși au și un copil împreună?

Claire Burke și David, tinandu-se in brate pe o canapea Galerie
Claire Burke și David s-au mutat împreună după 20 de ani de relație și 8 ani de căsnicie | sursa foto: Profimedia

Oricât de bizar ar suna, aceasta este o poveste de viață cât se poate de reală. Claire Burke în vârstă de 54 de ani trăiește cu partenerul său în vârstă de 48 de ani o frumoasă relație de iubire, ce ține de mai bine de două decenii. În urmă cu opt ani, aceștia au decis să se căsătorească.

Cei doi au împreună și un fiu, pe care l-au numit Jay. Totuși, cuplul din Bradford, Marea Britanie, nu a locuit niciodată sub același acoperiș! Abia după douăzeci de ani de trăit separat, cei doi britanici au decis că a venit momentul să facă marele pas și să încerce traiul în comun.

Doi soți au decis să locuiască împreună abia după 8 ani de căsnicie

Totuși, așa cum era de așteptat, mutatul împreună nu a venit oricum, ci cu reguli! Practic, cei doi soți au în continuare dormitoare separate!

Citește și: S-au mutat într-o nouă casă și brusc au început să audă sunete ciudate. Nu le-a venit să creadă ce au găsit în curtea alăturată

„Îmi place sentimentul că nu trebuie să dau socoteală nimănui și am simțit că am realizat multe atunci când mi-am făcut propria casă. Nu am vrut să pierd asta. Nu mi-am dorit niciodată să fiu soția cicălitoare și locuitul separat ne-a ajutat să evităm atât de multe certuri pe care le au alte familii, în mod normal”, a dezvăluit Claire Burke, potrivit celor de la Mirror.

Așa cum chiar ei au recunoscut, cei doi nu au avut o viață independentă înainte de-a se cunoaște și au suferit extrem de mult din cauza acestui fapt. De aceea, atunci când s-au cunoscut și s-au îndrăgostit unul de celălalt, au ajuns la concluzia că e important să aibă fiecare o viață independentă, care să îi facă să se simtă împliniți.

Claire Burke și David, împreună cu fiul lor, stand pe o canapea

Claire Burke și David, împreună cu fiul lor

Acum, britanicii și-au cumpărat prima lor casă împreună și au decis să se mute în ea. Locuința este în orașul West Yorkshire, locul unde bărbatul, de meserie pompier, a primit o ofertă de muncă mai bună. Decizia nu a fost simplă și timp de mai multe luni cei doi au analizat problema pe toate părțile. Salariul mai mare al bărbatului oferea familiei șansa de-a trimite pe fiul lor, bolnav de sindrom Down, la o școală specială, așa că până la urmă, cei doi au decis să facă pasul cel mare, mutându-se în alt oraș.

„Nu regretăm nimic și chiar credem că a fost cel mai bun pas pe care l-am putut face, după toți acești ani. Sunt chiar surprinsă de cât de repede m-am acomodat să trăiesc zi de zi cu David în casă, cu bune și cu rele. Ne-am apropiat mai mult ca niciodată”, a dezvăluit femeia, care a explicat faptul că fiecare din ei are și un spațiu personal și dormitoare separate.

Pixie Lott a suferit un accident vestimentar pe care nu a mai putut să-l mascheze. Cum a reacționat... Pare un om normal, însă toată lume fuge de Alyssa. Suferă de un sindrom rar și puțini pot sta lângă ea din cauza mirosul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x