Antena Căutare

Doi tineri au găsit un APARAT FOTO ruginit în adâncurile mării. Ce au descoperit în el e uluitor!

Uneori, realitatea depășește orice scenariu! De acest lucru aveau să se convingă doi tineri din Canada aflați în vacanță.

Uneori, realitatea depășește orice scenariu! De acest lucru aveau să se convingă doi tineri din Canada aflați în vacanță.

în timp ce făceau scufundări în adâncurile mării, ei au descoperit un aparat foto ruginit. Camera foto părea veche, acoperită de nisip şi alge. La o primă vedere, cei doi erau siguri că nu mai este funcțională.

Tella Osler şi Beau Doherty au găsit camera foto la 12 metri adâncime, lângă Aguilar Point în British Columbia.

Ei au constatat cu surprindere faptul că, deşi aparatul nu mai funcţiona, cardul de memorie nu s-a stricat. Pe el erau sute de poze, făcute în 2012, cu un grup de persoane care se aflau în excursie cu barca.

În urma investigaţiilor s-a aflat că aparatul foto i-a aparţinut lui Paul Burgoyne, care în 2012 a făcut o călătorie cu barca sa cu motor, însă aceasta s-a scufundat. Paul se afla în croazieră cu prieteni de-ai săi.

Întreg „echipajul” a fost salvat, dar lucrurile personale, inclusiv aparatul foto, au ajuns pe fundul mării. Posesorul aparatului foto nu a crezut că îşi va mai recupera vreodată fotografiile şi a fost extrem de surprins că acesta a fost găsit și că încă mai funcționa.

Sursa: thevintagenews.com

Top 5 rase de pisici răspândite în lume... Un bebeluș a supraviețuit după ce a fost înjunghiat de 14 ori și îngropat de viu. Povestea care a impresionat o lume. Cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x