Antena Căutare

Top 5 rase de pisici răspândite în lume

Oamenii de știintă spun că fiecare persoană se identifică cu o anumită rasă de pisică în ceea ce privește personalitatea. Iată aici o listă a celor mai răspândite 5 rase de pisici din lume și a stăpânilor potriviți pentru personalitatea lor.

Oamenii de știintă spun că fiecare persoană se identifică cu o anumită rasă de pisică în ceea ce privește personalitatea. Iată aici o listă a celor mai răspândite 5 rase de pisici din lume și a stăpânilor potriviți pentru personalitatea lor.

Pisica persană a apărut încă de prin anul 1800 în America. Este o pisică pretențioasă care necesită periere zilnică și o toaletare atentă. Stăpânul acestei pisici trebuie să dea dovadă de răbdare și iubire pentru că ea trece foarte ușor de furie la iubire. Pe Lajumate.ro poți să vezi mai multe pisici persane așa cum este cea din imaginea de mai jos.(vezi foto)

Pisica Bengaleză este foarte activă și inteligentă. Îi place să se implice în tot felul de jocuri. Persoana care își va lua o astfel de pisică trebuie să fie energică, mereu gata de joacă și să aibă mult timp liber la dispoziție pentru companionul său blănos.

Dacă vrei și tu o asemenea pufosenie, atunci anunțul cu pisica bengaleza de vanzare de mai jos sigur îți va face cu ochiul.
Pisica Albastru de Rusia este una dintre cele mai inteligente feline, are o înfățișare armonioasă care se potrivește cu temperamentul ei jucăuș. Este un animal care nu se plictisește niciodată și se mulțumește cu orice jucărie. Această felină este foarte liniștită și iubitoare, iar stăpânul său nu trebuie să îi acorde atenție în mod constant. Considerată o bună pisică de familie, ea iubește copiii și are grijă de ei.

Pisica birmaneză te va cuceri imediat cu atitudinea ei! Felină elegantă și plină de grație are o blană strălucitoare și ochi bleu. Nu este un animal activ, nu îi plac foarte mult jocurile, așa că stăpânul său nu trebuie să petreacă mult timp alături de ea. Se adaptează foarte ușor vieții de apartament și este foarte liniștită.

Pisica Norvegiana de pădure este cu siguranță acea rasă de pisică de care are nevoie o persoană mereu ocupată, care are un job epuizant și care nu petrece mult timp pe acasă. Ea suportă foarte bine singurătatea. Blana sa nu necesită un tratament excepțional, este indicat să fie pieptănată o dată pe săptămână.

Pe Lajumate.ro te așteaptă zilnic astfel de pisici care de-abia așteaptă să le iei acasă.

Click aici sa vezi zilnic noi anunturi de vanzare cu pisici.

S-a urcat moartă de beată la volan, iar poliţiştii au tras-o pe dreapta. Ce au descoperit oamenii legii când s-au apropi... Doi tineri au găsit un APARAT FOTO ruginit în adâncurile mării. Ce au descoperit în el e uluitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x