Antena Căutare

Doi tineri s-au mutat într-un cartier nou, dar când au ieșit la plimbare au făcut o descoperire ce i-a copleșit. Peste ce au dat

Doi tineri au decis să se mute într-un cartier nou și, dornici să descopere împrejurimile, aceștia au ieșit la o plimbare. În scurt timp, cuplul a făcut o descoperire neașteptată.

imagine cu un cartier din statele unite ale americii Galerie
O tânără se afla la plimbare cu partenerul său atunci când a descoperit ce „secret” ascunde noul lor cartier | sursa foto: Profimedia

Atunci când cumperi sau închiriezi o locuință într-un alt cartier, printre primele lucruri pe care le faci este să încerci să descoperi ce magazine sau parcuri există în apropierea locuinței, dar și cum arată străzile, ca să te poți orienta mai bine.

Doi tineri însă au avut parte de o surpriză de proporții atunci când au ieșit să exploreze locul în care s-au mutat și cee ace au descoperit i-a cam copleșit.

Ce au descoperit doi tineri în noul cartier în care s-au mutat

Casey și partenerul său din Statele Unite ale Americii au decis să se mute într-un cartier nou. Atrași de casele frumoase și de aerul modern, cei doi nu au mai stat pe gânduri și au decis să facă acest pas. După ce au terminat cu despachetatul lucrurilor, aceștia s-au gândit că ar fi o idee bună să facă o plimbare prin zonă, ca să descopere magazinele din împrejurimi și să învețe străzile.

Citește și: Vecinii au rămas fără cuvinte când au descoperit pe Instagram ce „ascunde” o femeie în curtea casei. Ce și-a făcut în grădină

Totuși, nu a durat mult și tinerii au făcut o descoperire complet neașteptată, ce i-a surprins din plin. Mai exact, cântecul păsărilor sau diferitele sunete ce păreau a fi din natură nu erau reale, ci doar o simplă înregistrare redată prin intermediul unor difuzoare, ascunse peste tot prin cartier.

„Am descoperit ceva extrem de bizar în noul nostrum cartier. Nu cred că așa ceva este normal. Am realizat că toate sunetele păsărilor și cele provenite din natură sunt repetate. Apoi am început să găsim tot felul de dispozitive ascunse peste tot prin cartier”, a mărturisit Casey, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Uluită de ceea ce a aflat, tânăra a pus imediat mâna pe telefon și a demonstrat totul prin intermediul unui clip video publicaat pe contul său de TikTok. În scurt timp, filmarea a adunat mai bine de un milion de vizualizări și numeroase reacții din partea internauților. Tinerii au găsit dispozitive inclusiv printre pietre sau chiar și printre țevile de pe pământ.

Citește și: O femeie a găsit resturi de mâncare aruncate la ușa casei, dar a ignorat „semnul”. Un polițist i-a explicat ce poate să însemne

„Nu e înfricoșător să descoperi că toate sunetele din cartier sunt false?”, a fost reacția femeii, care s-a simțit copleșită de toată această situație.

Unii au considerat că tânăra a pus totul la cale ca să adune vizualizări pe TikTok, în timp ce alții au fost de părere că poate difuzoarele au rolul de-a transforma locul într-o zonă mai relaxantă pentru famille care locuiesc acolo.

Louise Stoppani avea 7 ani când a aflat secretul cutremurător al mamei sale. Ce i-a ascuns femeia e coșmarul fiecărui co... O femeie a adoptat un băiețel, apoi a decis să ia în grijă și o fetiță. Ce detaliu a descoperit despre cei doi copii Kat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x