Antena Căutare

Douglas, o familie bogată dar blestemată. Kirk Douglas încojurat de droguri și tragedii

Kirk Douglas și-a construit o mare familie după ce a trecut printr-o copilărie mizerabilă. Cu toate că și-a dorit să fie capul unei familii fericite, acest lucru nu a fost posibil pentru că fiul său cel mic, Eric, a murit în urma unei supradoze, iar nepotul său Cameron a petrecut ani în închisoare pentru consum și trafic. Și asta nu este tot.

Douglas, o familie bogată dar blestemată. Kirk Douglas încojurat de droguri și tragedii
Familia Douglas

Cu un tată alcoolic și nebun, Kirk douglas a crescut într-o familie cu șase surori, în cel mai sărac cartiere din Amsterdam (New York). Era atât de sărac încât în copilărie, a distribuit ziare pentru a cumpăra lapte și pâine. Chiar și Lauren Bacall (înainte de a ficelebră) i-a dat haina veche a unchiului ei, ca să nu răcească.

Născut Issur Danielovitch mai târziu Demsky, și-a schimbat numele definitiv atunci când a intrat în Marină și de aici a început o istorie care bate orice film de Oscar.

Primul rol jucat de Kirk Douglas

La școală, micuțul Issur Danielovici (sau Izzy Demsky) își dorea deja să fie actor: a jucat un cizmar într-o piesă de școală cu un șorț negru cusut de mama sa. Tatăl său i-a oferit o înghețată la corn pentru reușită și a vorbit despre acest premiu ca fiind primul său Oscar. Pentru un copil care a crescut în mizerie într-o familie de imigranți evrei (fugiți din Belarusul actual), înghețata era un lux neobișnuit.

Înainte să primească primul său salariu ca actor, Kirk Dougla a avut mai mult de 40 de locuri de muncă , de la luptător de wresling la grădinar.

O iubire sinceră

În timp ce obține mici roluri în radio și teatru, a cunoscut o altă tânără actriță, Diana Dill, prima sa soție și mama primului său născut , Michael Douglas. S-a căsătorit cu Diana la 27 de ani și au avut doi copii, Michael și Joel. Au divorțat după opt ani de căsătorie și după mai bine de cinci decenii, în 2003, au jucat împreună ca soț și soție într-o comedia Family Stuff .

Flăcările iubirii

Era la Paris, în timp ce o femeie nebună cu părul roșu filma, atunci a cunoscut dragostea vieții sale, producătorul Anne Buydens. S-a recăsătorit și au avut una dintre cele mai lungi căsătorii din Hollywood (ea știa să tolereze numeroasele sale infidelități ). La nunta lor de aur, au reînnoit juramintele și ea s-a convertit la iudaism. Cu doar trei ani în urmă, au publicat o carte ca un omagiu adus iubirii lor: Kirk și Anne: Scrisori de dragoste, râsete și o viață la Hollywood.

Și-a pierdut primul fiu din cauza drogurilor

De-a lungul vieții sale, copilui cel mic al lui Douglas a suferit probleme cu dependența de droguri și o mare instabilitate emoțională. În 2004, când avea 46 de ani, a murit în apartamentul său din Manhattan, după ce luat un cocktail de alcool, calmante și barbituric.

Drogurile au distrus treptat familia Douglas

Fiecare generație de Douglas a avut problemele sale cu drogurile. Cameron a petrecut câțiva ani în închisoare pentru deținerea de cocaină și heroină, pe lângă trafic. După ce s-a reabilitat, a scris o carte în care se confesa, Long Way Home, în care povestea cum la 13 ani a început să fumeze toată gama de stupefiante.

Citește și: Doliu la Hollywood! Kirk Douglas a fost... Spartacus! "În clasa a II-a, după reprezentaţie, tata mi-a dat primul Oscar: un cornet cu îngheţată"

Motivul pentru care bărbat a ars un milion de dolari este revoltător! Omul de afaceri a fost condamnat la închisoare... Comoara Cavalerilor Teutoni, ascunsă într-o biserică din România! Ce se află sub altar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x