Antena Căutare

Motivul pentru care bărbat a ars un milion de dolari este revoltător! Omul de afaceri a fost condamnat la închisoare

Un om de afaceri din Canada a ars un milion de dolari pentru a nu plăti pensia alimentară care trebuia să ajungă pe mâinile fostei soții. Instanța l-a condamnat la închisoare pentru faptele sale revoltătoare.

Motivul pentru care bărbat a ars un milion de dolari este revoltător! Omul de afaceri a fost condamnat la închisoare
A ars un milion de dolari pentru a nu ajunge banii pe mâna fostei soții | https://pixabay.com/

Potrivit FoxNews, Bruce McConville (55 de ani), le-a spus judecătorilor de la Înalta Curte din Ottawa că a retras un milion de dolari canadieni, aproximativ 750.000 de dolari americani, apoi a ars banii. Bărbatul a făcut retragerile în 25 de operaţiuni, din şase conturi diferite. McConville a mai precizat că ars 743.000 de dolari canadieni pe 23 septembrie anul trecut şi 296.000 de dolari pe 15 decembrie.

McConvile a spus că are toate chitanțele retragerilor, astfel putând dovedi în justiție că a restras suma respectivă, dar că nu a mai ajuns la fosta soție este doar un detaliu.

Instanța a decis că bărbatul este bun de plată iar, dar de această dată cu adevărat. El o să plătească 2.000 de dolari fostei sale soţii pentru fiecare zi în care nu prezintă care este cu adevărat starea sa materială. Mai mult, a fos condamnat la 30 de zile de închisoare.

Citește și: Plouă cu bani în Milano? Mii de euro au plutit pe canalul Naviglio Pavese

O mamă a născut gemeni acasă, fără asistență medicală, în timp ce ceilalți opt copii ai ei se jucau pe lângă ea. Întreg ... Douglas, o familie bogată dar blestemată. Kirk Douglas încojurat de droguri și tragedii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x