Antena Căutare

Duminica aduce vești bune sau ghinion cu carul! Tu ce zodie ești și ce te așteaptă la sfârșit de weekend

Ziua de duminică a pregătit numeroase surprize pentru zodii! Unii nativi primesc vești bune, alții se îmbogățesc, în timp ce alții au parte de mult ghinion! Pe tine ce te așteaptă?

Ziua de duminică a pregătit numeroase surprize pentru zodii! Unii nativi primesc vești bune, alții se îmbogățesc, în timp ce alții au parte de mult ghinion! Pe tine ce te așteaptă?

Urmează o zi destul de agitată pentru nativii zodiei berbec, fiindcă vor avea parte de multe răutăți din partea celor din jur. Se recomandă să rămâi în compania persoanelor de încredere.

Taurii au parte de numeroase întâlniri importante, prin care li se poate schimba destinul. Astrele îți vor surâde, mai ales dacă alegi diplomația în orice situație.

Pentru nativii zodiei gemeni urmează o zi destul de dificilă, căci acum se vor tranșa diferite probleme din viața de cuplu. Ai mare grijă ce alegi!

Racii vor alege să își petreacă ziua de duminică într-un mod relaxant, dar educativ. La teatru sau la muzeu, nativii se vor feri de stres și vor alege distracția.

Reprezentanții zodiei leu au parte de un final de săptămână destul de greu, căci problemele se vor ține la tot pasul.

Fecioarele ajung iar în compania prietenilor în ziua de duminică, după ce au avut parte de o săptămână destul de solicitantă.

Nativii din zodia balanță vor preferă să petreacă această în companiei familiei sau a persoanelor dragi. Totuși, nu este exclus să tânjești după distracții ceva mai palpitante sau după aventuri!

Scorpionii au parte de o zi stresantă, fiindcă vor avea impresia că familia stă în calea îndelinirii anumitor planuri personale.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Pentru cei născuți sub zodia săgetător duminica aduce numeroase discuții și mult stres. Ai grijă ce vorbești dacă nu vrei să ai parte de probleme pe termen lung.

Capricornii sunt sfătuiți să nu își cheltuie toți banii pe lucrur inutile, fiindcă nu se știe ce vremuri vin.

Vărsătorii primesc vești excelente despre activitatea profesională. Ai grijă să le folosești în favoarea ta!

Peștii sunt sfătuiți să stea în preajma prietenilor și să le asculte sfatul, fiindcă s-ar putea să afle lucruri extrem de utile!

Celebra prezicătoare Carmen Harra a prezis moartea actriței Stela Popescu! „Așa văd eu lucrurile și sper ca, de data ace... Un șofer a văzut că s-a stricat geamul de la mașină și a vrut s-o repare, dar a găsit ceva fabulos înăuntrul ușii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x