Antena Căutare

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Oricât de mult am încerca să demonstrăm contrariul se pare totuși că horoscopul turcesc îți dezvăluie toate secretele despre ce fel de persoană ești! Ai curaj să afli? 

Oricât de mult am încerca să demonstrăm contrariul se pare totuși că horoscopul turcesc îți dezvăluie toate secretele despre ce fel de persoană ești! Ai curaj să afli?

Horoscopul turcesc nu ține cont de luna în care te-ai născut, ci doar de numărul zilei, astfel:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 - zodie TENEGRI

02, 07, 12, 17, 22, 27 - zodie UMAY

03, 08, 13, 18, 23, 28 - zodie ERLIK

04, 09, 14, 19, 24, 29 - zodie AY DEDE

05, 10, 15, 20, 25, 30 - zodie MERGEN

Tenegri. Cei născuți în această zodie sunt buni în materie de deținut controlul. Nativii acestei zodii se bucură de multă protecție în fața răului și a bolilor. De asemenea, această zodie este capabilă de protecție și putere de a depăși orice obstacol. Dacă ești născut în această zodie atunci sigur ai o personalitate puternică, cu autoritate șiprestanță. Nu te dai niciodată bătut și dai dovadă de rezistență.

Umay. Ești genul de persoană pentru care valorile familiale sunt cele mai importante și asta te face să te dăruiești mult celor apropiați ție. Ai parte de noroc și pace în familie, acesta fiind și locul unde te simți cel mai bine. Ești totuși o fire sensibilă, mai ales în fața răutăților celor din jur.

Erlik. Ai o personalitate interesantăși dai dovadă de simț artistic. Ai ide ingenioase și originale, ești o fire independentă, libertină, care se ferește de orice fel de limită în viață. Nu duci lipsă însă nici de frământări sufletești și, uneori, poți să te lași dus de val atunci când vine vorba de vicii.

Lumea științei a fost pusă pe jar de o descoperire uluitoare! Ce s-a găsit în interiorul unor ouă de găină

Ay Dede. Ești genul de persoană care iubește aventura și adoră să trăiască mereu senzații tari. Adori călătoriile și un stil de viață energic. Esti o fire aventuroasă și hotărâtă, deschisă la schimbări. Poți deveni dur atunci când cineva te-a supărat și nu duci lipsă nici de ceva încăpățânare.

Mergen. Ești genul de persoană foarte inteligentă care nu se mai satură de învățat lucruri noi din punct de vedere intelectual. Iubești dreptatea și ai un suflet nobil, fapt ce te determină să ai înclinații către acte umanitare. Nu duci lipsă de curaj și de inițiativă, iubești natura și lucrurile frumoase și îți place să-i ajuți pe cei din jur.

Care este secretul fericirii? Răspunsul a fost scris chiar de Einstein pe un bilet, care acum valorează 1,56 milioane de... VIDEO / Un bărbat s-a sinucis în direct, în fața prietenilor de pe Facebook: "Nu vreau ca cei care m-au determinat ...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x