Antena Căutare

După ce vei afla din ce sunt făcute jeleurile, nu-ți vei mai dori să le guști vreodată. Ingredientul dezgustător din dulciurile pe care le savurai în copilărie. Să fie cu pepene roșu sau...?

Jeleuri care mai de care mai colorate, cu diferinte arome, in forma de serpi, gandaci, marshmallows - minunatele bezele pufoase, toate parte din copilaria ta, la un moment dat.

Jeleuri care mai de care mai colorate, cu diferinţe arome, în formă de şerpi, gândaci, marshmallows - minunatele bezele pufoase, toate parte din copilăria ta, la un moment dat.

Minunăţiile astea pline de zahăr, injectate cu tot felul de coloranţi, aditivi nu au făcut decât să îţi înşele papilele gustative cu aromele identice de fructe. Adevărul din spatele dulciurilor tale preferate este mai negru şi mai dezgustător decât ţi-ai fi putut imagina.Unul dintre ingredientele cheie folosite este gelatina provenită din materiile prime animale, scrie sobadsogood. com.

Aşa că, data viitoare când vei savura un jeleu mare cu aromă de pepena, să ştii că nu faci altceva decât să mănânci o combinaţie de rămăşiţe animale topite, o mulţime de substanţe chimice şi o tonă de zahăr.

Nu mai sună chiar atât de atrăgător, nu?

Domnișoară de onoare la 89 de ani! O bătrânică a acceptat invitația nepoatei sale și a ieșit o nuntă cu adevărat special... Un turist a trimis o scrisoare fără să ştie adresa, iar plicul a ajuns la destinaţie. Cum a fost posibilă minunea?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x