Antena Căutare

Domnișoară de onoare la 89 de ani! O bătrânică a acceptat invitația nepoatei sale și a ieșit o nuntă cu adevărat specială. Cele două au arătat fantastic

Legătura dintre nepoţi şi bunici a fost dintotdeauna specială. Iar Christine Quinn întăreşte această afirmaţie. Tânăra mireasa a decis să îşi invite la nuntă bunica de 89 de ani, în calitate de... domnişoară de onoare. 

Legătura dintre nepoţi şi bunici a fost dintotdeauna specială. Iar Christine Quinn întăreşte această afirmaţie. Tânăra mireasa a decis să îşi invite la nuntă bunica de 89 de ani, în calitate de... domnişoară de onoare.

“Pe durata nunţii, s-a distrat şi a râs. În loc să meargă acasă să se odihnească, Nana "s-a îmbarcat" în autobuzul petrecerii cu ceilalţi invitaţi de la nuntă, dar mama nu a ştiut nimic despre asta.

De asemenea, a dansat întreaga noapte, iar momentul cel mai emoţionant a fost cel în care a dansat împreună cu soţul meu. A fost extraordinar!”, povesteşte mireasa, potrivit quirlycues.com.

“Eşti atât de bătrân pe cât te te simţi, iar eu astăzi mă simt tânăra", i-a spus bunicuţa Betty nepoatei sale.

“Când i-am propus să îmi fie domnişoară de onoare, m-a întrebat de zece ori dacă sunt sigură de această decizie şi de ce mi-aş dori o femeie în vârstă la petrecere", a povestit Christine.

Tânăra nu ştia exact la ce să se aştepte din partea bunicii sale, dar într-un final şi-a dat seama că a fost cea mai bună decizie şi amândouă au arătat fantastic.

“Secretul din La Salette”, prevestitor al Apocalipsei? „“Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o până acum. Va fi ... După ce vei afla din ce sunt făcute jeleurile, nu-ți vei mai dori să le guști vreodată. Ingredientul dezgustător din dul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x