Antena Căutare

După prima întâlnire cu un tânăr, femeia a primit cel mai neașteptat mesaj posibil. Ce i-a cerut acesta după câteva zile

O tânără a ieșit la întâlnire și s-a simțit bine. Totuși, câteva zile mai târziu, bărbatul i-a scris un mesaj complet neașteptat și rugămintea acestuia i-a uluit pe mulți.

tanara stand pe telefon
Femeia a dezvăluit ce mesaj neașteptat a primit, după întâlnire | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie pe nume Katlyn Phipps. Tânăra a decis să iasă în oraș cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de întâlniri. S-a simțit bine, dar peste câteva zile a primit un mesaj complet neașteptat, cu o rugăminte ce a lăsat-o fără cuvinte.

O tânără a ieșit la întâlnire cu un bărbat cunoscut pe internet, dar în scurt timp a primit un mesaj complet neașteptat

Katlyn Phipps și-a instalat o aplicație de întâlniri numită Hinge. După ceva timp, aceasta a cunoscut un tânăr care i-a atras atenția și cei doi au început să discute. Nu a mai durat mult și aceștia au ieșit împreună la o întâlnire și totul a părut că merge bine.

Citește și: Femeia care a fost la o întâlnire cu un bărbat și a adormit în timpul filmului își dorește să fi rămas trează. Ce s-a întâmplat

După aceea, în zilele ce au urmat, cei doi au mai vorbit și chiar au încercat să stabilească o nouă întâlnire, dar programul mult prea încărcat al tinerei a fost un impediment. În scurt timp, discuțiile dintre cei doi au început să devină tot mai rare și mai restrânse.

Câteva zile mai târziu, bărbatul i-a scris un mesaj complet neașteptat și rugămintea acestuia a lăsat-o fără cuvinte. Uluită de cele întâmplate, tânăra a făcut un clip video pe care l-a publicat pe TikTok și întâmplarea a devenit în scurt timp virală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oameni din întreaga lume au fost uluiți atunci când au aflat că, la câteva zile după ce au ieșit la o întâlnire, bărbatul i-a dat tinerei un mesaj prin care îi cerea suma de patru dolari. Nedumerită, femeia a dorit să afle despre ce este vorba și astfel a descoperit că tânărul cerea, de fapt, banii pe care îi plătise pentru cafeaua ei, motivându-și gestul prin faptul că oricum nu se vor mai vedea vreodată!

Citește și: O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere

„Abia m-am trezit și am văzut mesajul. Sunt studentă, muncesc și încerc să îmi îngrijesc mama bolnavă”, i-a scris tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk, supărată că i se cer banii pentru cafea.

„Nu înțeleg ce joc e ăsta”, i-a răspuns acesta.

„Hai să clarificăm lucrurile. Nu știam că trebuie să mă bag într-o relație de termen lung cu tine ca să putem lua masa împreună. Îmi pare rău că prezența mea ți-a displăcut într-atât de mult încât ai simțit nevoia sa îmi ceri înapoi banii de pe cafea, adică suma de 4 dolari”, i-a mai transmis femeia.

Clipul video cu întâmplarea prin care a trecut Katlyn Phipps a devenit viral pe TikTok și a adunat mai bine de două sute de mii de vizualizări și numeroase reacții. Cei mai mulți dintre internauți au fost de părere că gestul bărbatului a fost unul urât și că nu ar fi trebuit să îi trimită un mesja cu o asemenea rugăminte.

A ieșit la o întâlnire cu un bărbat de pe Tinder și a fost atât de neplăcut încât 3 ani nu a mai mers la date-uri. Ce a ... Metoda neobișnuită prin care o femeie a reușit să facă 32.000 lire. Ea și-a cumpărat o mașină nouă și a început să călăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x