Antena Căutare

Femeia care a fost la o întâlnire cu un bărbat și a adormit în timpul filmului își dorește să fi rămas trează. Ce s-a întâmplat

Paula Nuchi, o femeie din Texas, le-a povestit urmăritorilor ei de pe TikTok ce a pățit la prima întâlnire cu un bărbat. Episodul stânjenitor a devenit viral.

colaj paula necchi
Paula Nuchi, o femeie din Texas, le-a povestit urmăritorilor ei de pe TikTok ce a pățit la prima întâlnire cu un bărbat. Episodul stânjenitor a devenit viral. | TikTok

Paula Nuchi a decis să povestească tuturor prin ce a trecut ea la o primă întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut online. Videourile ei au strâns peste 1 milion de vizualizări. Femeia a povestit că a vorbit o perioadă cu un bărbat pe care l-a întâlnit pe o aplicație de dating și au decis să se întâlnească pentru o seară de film.

Tânăra de 24 ani a ajuns acasă la cel care ar fi avut șanse să îi devină iubit, dar se pare că ea stricat totul după ce a trecut printr-un moment penibil.

Cum s-a sfârșit prima lor întâlnire

Paula și bărbatul cu care avea să se întâlnească au decis să vizioneze împreună un film la el acasă, dar femeia în vârstă de 24 ani nu credea că întâlnirea se va sfârși teribil. În timp ce erau pe canapea și se uitau la film, ea a adormit, mai ales pentru că venise deja obosită, încă de la începutul întâlnirii, potrivit The Sun.

Citește și: O tânără și-a dat seama că iubitul o înșală doar privindu-i ochelarii. Imaginile sunt virale pe TikTok. Ce a descoperit

Bărbatul nu a zis nimic, a încercat să nu o trezească și o ținea în brațe, urmărind în continuare filmul. Următorul lucru pe care și l-a amintit Paula a fost când s-a trezit în sunetul propriilor flatulențe și s-a simțit extrem de stânjenită. Cei doi s-au uitat unul la altul într-un mode ciudat, iar apoi bărbatul a adormit și el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă multă lume a avut parte de momente stânjenitoare la o primă întâlnire, puțini au trecut printr-o astfel de experiență.

“Dacă nu îmi mai dă mesaj, o să știu care e motivul”, spune Paula Nuchi în video-ul care a devenit viral. Urmăritorii Paulei au râs în hohote atunci când au văzut ce s-a întâmplat, de fapt, la întâlnirea pe care femeia o consideră un eșec total.

Care a fost reacția lui a doua zi după incident

Într-un alt video postat de ea pe TikTok mai târziu, Paula a spus și cum s-a terminat aceaastă poveste. Până la urmă Paula a fost cea care i-a scris prima bărbatului, a așteptat o oră pentru răspunsul lui și el a dat mesaj cu un singur cuvânt.

Femeia în vârstă de 24 ani spune că i-a și trimis video-ul de TikTok pe care l-a făcut despre întâlnirea lor. Înainte de prima lor întâlnire, cei doi vorbeau deja de câteva săptămâni, iar ei chiar îi plăcea de el.

Citește și: Au ieșit la prima întâlnire, dar ei nu i-a venit să creadă unde a dus-o bărbatul. “M-a dus și m-a lăsat acolo”. Ce s-a întâmplat

Paula a făcut video-ul pentru TikTok în dimineața următoare, de după prima lor întâlnire, când încă era la el acasă. Femeia i-a arătat și lui video-ul și s-a amuzat. Restul zilei împreună a decurs normal, el a condus-o la mașina ei când a plecat și chiar ar fi rugat-o să îi trimită un mesaj atunci când ajungea acasă.

După ce Paula i-a povestit mai târziu că video-ul ei a devenit viral pe TikTok, el doar i-a trimis “Fir-ar să fie” și un emoji care râde. Atunci Paula a decis să nu mai vorbească niciodată cu el și să renunțe la acea aplicație de dating.

Kovid Kapoor, indianul care a devenit celebru în timpul pandemiei. Nu doar prenumele stârnește hohote de râs... Probleme grave de sănătate pentru Jenna Jameson. Ce au descoperit medicii după ce i-au făcut analize starletei pentru ad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x