E atât de puternică încât a împins un Hummer de 2 tone cu mâinile goale. Cum arată înainte să fie transformată de mușchi

Carolyne Marquez și-a transformat corpul cu mușchi și a devenit foarte puternică, ce i-a permis să își împingă mașina Hummer, de 2 tone, cu mâinile goale.

Cum a reușit o femeie de 60 de kg să împingă un Hummer de 2 tone

Shutterstock

Carolyne Marquez, o tânără ce locuiește acum în Miami, Florida, Statele Unite ale Americii, originară din Puerto Rico, a început să se antreneze în urmă cu 8 ani și acum are un fizic invidiat de mulți.

Tânăra poate să ridice cu trupul ei greutăți de și de 160 de kg și vrea să își folosească forța pentru a împinge propria mașină cu mâinile goale, un Hummer de 2 tone.

Carolyne Marquez a reușit să împingă un Hummer de 2 tone

”Nu eram un copil cool, aveam părul cârlionțat, așa cum puteți vedea, și lumea se lua de mine,” a declarat Carolyne în mini-documentarul publicat pe canalul Truly. ”Îmi ziceau tocilară, obișnuiam să mă joc jocuri video, așa că eram cam singuratică, dar bodybuilding-ul m-a transformat în cine sunt azi și mi-a arătat că poți face orice vrei în viață.”

”După ce mă antrenez, îmi fac niște poze pentru pagina de OnlyFans. Pot să îmi arăt mușchii mai mult acolo. Folosesc OnlyFans drept o altă sursă de venit,” a continuat Carolyne.

”Când m-am apucat de bodybuilding, aveam 40 de kg, acum am 62 de kg,” a continuat ea. ”Folosesc suplimente în fiecare zi. Sunt acuzată că folosesc steroizi cam de 10 ori la fiecare 2 ore. ”Arăți ca un bărbat, folosești steroizi”. N-am folosit niciodată steroizi. Chiar dacă ai folosi steroizi, tot nu ai putea să ai corpul ca al meu. Pur și simplu îi ignor.”

”Nu sunt steroizi, e doar muncă 100%. Să mă forțez mă face să mă simt ca un supererou, așa că am ales ținuta Super Girl.”

În mini-documentar, Carolyne s-a îmbrăcat într-o supereroină și a încercat să își împingă, cu mâinile goale, mașina Hummer ce are o greutate de 2 tone.

”Iubesc să îi inspir pe alții cu exemplul meu și disciplina mea. Îi motivez și mă urmăresc și-mi urmăresc viața,” a declarat Carolyne, înainte să reușească, într-adevăr, să își împingă mașina de 2 tone cu mâinile goale.

Ultimele știri