E invazie! Mii de creaturi se zvârcolesc pe şosele. Imaginile par rupte dintr-un film de groază. Nimeni nu ştie ce sunt!

 
+4 click pentru
galerie

Dacă până acum credeai că ai o zi proastă, fii atent aici! 13 containere cu 3 tone şi jumătate de anghile s-au răsturnat peste o maşină, imaginile de la faţa locului fiind asemănate cu cele dintr-un film de groază

Salvatore J. Tragale conducea cu mare viteză un TIR plin cu 13 containere de anghile când şi-a dat seama că nu mai poate opri la timp. Ce a urmat întrece orice imaginaţie: cele trei tone şi jumătate de creaturi dezgustătoare s-au răsturnat peste un ghinionist…

“Se zvârcoleau şi erau peste tot. Nu am văzut în viaţa mea ceva mai scârbos”, a spus Erin Butler, unul dintre martori, conform The Lad Bible. 

CITEŞTE ŞI FOTO! Nu, nu e glumă! Într-un județ din România a plouat cu șerpi: ”Am auzit nişte ţipete din zona parcării. Un om avea pe el un șarpe de un metru!”

Poliţia din Oregon a fost nevoită să cureţe mizeria lăsată în urmă de vietăţile împrăştiate pe şosea, întreaga nebunie durând ore întregi. 

CITEŞTE ŞI Invazie de șerpi într-un județ din România! Localnicii sunt îngroziți și nu mai dorm noaptea de frica lor: ”Așa ceva n-am mai văzut decât în filmele horror! Unii sunt mari, depășesc doi metri!”

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe