Antena Căutare

FOTO! Nu, nu e glumă! Într-un județ din România a plouat cu șerpi: ”Am auzit nişte ţipete din zona parcării. Un om avea pe el un șarpe de un metru!”

Scene uimitoare au avut loc, zilele trecute, în parcarea Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad. Potrivit unor martori oculari, citați de publicația locală vremeanoua.ro, un şarpe a cãzut dintr-un copac, pe un medic care tocmai îşi parcase maşină în curtea unitãţii sanitare.

Scene uimitoare au avut loc, zilele trecute, în parcarea Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad. Potrivit unor martori oculari, citați de publicația locală vremeanoua.ro, un şarpe a cãzut dintr-un copac, pe un medic care tocmai îşi parcase maşină în curtea unitãţii sanitare.

“Îmi aşteptăm fratele sã iasã afarã, când am auzit nişte ţipete din zona parcãrii. Când m-am dus sã vãd despre ce e vorba, un bãrbat se chinuia sã dea jos de pe el un şarpe care avea peste un metru lungime. Era foarte mare. Cãzuse din copacul sub care cetãţeanul respectiv îşi parcase maşină. Abia apoi am aflat cã bãrbatul lucreazã că medic în spitalul nostru, la Radiologie”, a declarat, pentru sursa citată, unul dintre martori.

Potrivit aceleiași surse, medicul care a avut parte de experiența neplăcută este şeful secţiei de Radiologie-Imagisticã Medicalã a Spitalului Judeţean de Urgentã Vaslui, care are gãrzi şi la spitalul din Bârlad.

Soarele nostru a avut un „frate geamăn”. Descoperirea care schimbă tot ce știam despre Univers!... Toropiți de căldură? Japonezii au inventat înghețata care nu se topește ore întregi! Care este „ingredientul-secret”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x