Antena Căutare

FOTO! Nu, nu e glumă! Într-un județ din România a plouat cu șerpi: ”Am auzit nişte ţipete din zona parcării. Un om avea pe el un șarpe de un metru!”

Scene uimitoare au avut loc, zilele trecute, în parcarea Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad. Potrivit unor martori oculari, citați de publicația locală vremeanoua.ro, un şarpe a cãzut dintr-un copac, pe un medic care tocmai îşi parcase maşină în curtea unitãţii sanitare.

Scene uimitoare au avut loc, zilele trecute, în parcarea Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad. Potrivit unor martori oculari, citați de publicația locală vremeanoua.ro, un şarpe a cãzut dintr-un copac, pe un medic care tocmai îşi parcase maşină în curtea unitãţii sanitare.

“Îmi aşteptăm fratele sã iasã afarã, când am auzit nişte ţipete din zona parcãrii. Când m-am dus sã vãd despre ce e vorba, un bãrbat se chinuia sã dea jos de pe el un şarpe care avea peste un metru lungime. Era foarte mare. Cãzuse din copacul sub care cetãţeanul respectiv îşi parcase maşină. Abia apoi am aflat cã bãrbatul lucreazã că medic în spitalul nostru, la Radiologie”, a declarat, pentru sursa citată, unul dintre martori.

Potrivit aceleiași surse, medicul care a avut parte de experiența neplăcută este şeful secţiei de Radiologie-Imagisticã Medicalã a Spitalului Judeţean de Urgentã Vaslui, care are gãrzi şi la spitalul din Bârlad.

Soarele nostru a avut un „frate geamăn”. Descoperirea care schimbă tot ce știam despre Univers!... Toropiți de căldură? Japonezii au inventat înghețata care nu se topește ore întregi! Care este „ingredientul-secret”!...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x