FOTO! Nu, nu e glumă! Într-un județ din România a plouat cu șerpi: ”Am auzit nişte ţipete din zona parcării. Un om avea pe el un șarpe de un metru!”

 
+2 click pentru
galerie

Scene uimitoare au avut loc, zilele trecute, în parcarea Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad. Potrivit unor martori oculari, citați de publicația locală vremeanoua.ro, un şarpe a cãzut dintr-un copac, pe un medic care tocmai îşi parcase maşină în curtea unitãţii sanitare.

“Îmi aşteptăm fratele sã iasã afarã, când am auzit nişte ţipete din zona parcãrii. Când m-am dus sã vãd despre ce e vorba, un bãrbat se chinuia sã dea jos de pe el un şarpe care avea peste un metru lungime. Era foarte mare. Cãzuse din copacul sub care cetãţeanul respectiv îşi parcase maşină. Abia apoi am aflat cã bãrbatul lucreazã că medic în spitalul nostru, la Radiologie”, a declarat, pentru sursa citată, unul dintre martori.

Potrivit aceleiași surse, medicul care a avut parte de experiența neplăcută este şeful secţiei de Radiologie-Imagisticã Medicalã a Spitalului Judeţean de Urgentã Vaslui, care are gãrzi şi la spitalul din Bârlad. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI