Antena Căutare

E posibil să faci amor dacă ești un astronaut în spațiu? O întrebare despre viața celor din misiuni spațiale și-a găsit răspuns

Un astronom și fizician a explicat dacă e posibil să faci amor dacă ești un astronaut în spațiu, iar răspunsul i-a uimit pe mulți.

Galerie
Descoperă dacă e posibil ca astronauții să dacă amor când se află în spațiu | sursa foto: Profimedia

O situație petrecută recent la Stația Spațială Internațională i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă e posibil să faci amor dacă ești un astronaut în spațiu. Un astronom și fizician a explicat totul iar răspunsul și nu e deloc cum te aștepți.

E posibil să faci amor dacă ești un astronaut în spațiu? Ce răspuns a dat un astronom și fizician

Întrebarea aceasta a reapărut pe buzele multor internauți după ce NASA a anunțat recent faptul că doi astronauţi americani vor rămâne pe Staţia Spaţială Internaţională timp de opt luni, deși inițial termenul era de opt zile.

Butch Wilmore şi Suni Williams au zburat pe Staţia Spaţială Internaţională în iunie 2024 la bordul Boeing Crew Flight Test al NASA și, deși inițial au fost plecați pentru 8 zile, aceștia vor rămâne în spațiu timp de opt luni, până în februarie 2025.

Articolul continuă după reclamă

Butch Wilmore şi Suni Williams

Butch Wilmore şi Suni Williams

Acest lucru i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă astronauții pot face amor, având în vedere că au ceva timp de așteptat până la întoarcerea acasă. Răspunsul a fost dat de astronomul și fizicianul John Millis, care a explicat în 2018 faptul că acest lucru „nu este imposibil, dar cel mai probabil ar semăna cu o partidă de amor în timpul unui zbor cu parașuta”.

Citește și: Astronautul Buzz Aldrin, după ce s-a căsătorit la 93 de ani cu românca Anca Faur: „Sunt norocos dincolo de cuvinte”

Potrivit acestuia, „momentele intime din spațiu ar semăna cu cele realizate în timpul unui zbor cu parașuta, forțele mai degrabă distanțând partenerii unul de celălalt”, au informat cei de la nypost.com.

Citește și: Cât ar valora geanta cu unelte care orbitează în jurul Pământului. Doi astronauți NASA au pierdut-o în spațiu când reparau stația

În plus, se pare că astronauții s-ar excita destul de greu, căci sângele va ajunge mai ușor la cap și mai greu în zonele genitale, iar lipsa gravitației ar afecta nivelul de testosterone al astronauților de sex masculin.

Harry Stine, tehnician NASA, a explicat în cartea scrisă de el faptul că e posibil să faci amor în spațiu, dar acest lucru e mai posibil dacă există o a treia persoană, care să asiste și să țină în loc pe unul dintre parteneri. Un alt specialist a explicat faptul că astronauții ar avea nevoie să prindă partenerul cu ajutorul materialului velcro generos prin interiorul navei pentru a putea preveni „plutirea” partenerului în direcție opusă.

Cel puțin din câte se cunoaște până în prezent, nu s-a înregistrat vreo situație în care astronauții să fi făcut amor.

Doi tineri au decis să își renoveze casa, dar când au vrut să arunce covorul vechi au dat peste o „comoară” uriașă... Ce rochie a putut să poarte o mireasă la propria nuntă. Tânăra a devenit senzația internetului: „Folia de staniol” | VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x