Antena Căutare

Ea e femeia cu cel mai ciudat nume din lume! Oamenii rămân stupefiați sau râd cu lacrimi când află cum o cheamă

O femeie face senzație ori de câte ori își pronunță numele. Oamenii rămân stupefiați sau râd cu lacrimi când află cum o cheamă pe cea zisă și „femeia cu cel mai ciudat nume din lume”.

Galerie
Femeia susține că, deși are un nume ciudat, nu dorește să îl schimbe vreodată | sursa foto: Profimedia

Uneori, părinții aleg nume ieșite din comun pentru copiii lor fie pentru a le purta noroc, fie ca aceștia să iasă în evidență și să se facă remarcați mai ușor. Totuși, sunt și situații când părinții aleg un nume neobișnuit sau stânjenitor. Acest lucru nu reprezintă însă o problemă pentru o tânără care, deși are „cel mai ciudat nume din lume”, nu are de gând să îl schimbe.

Ea e femeia cu cel mai ciudat nume din lume! Oamenii rămân stupefiați sau râd cu lacrimi când află cum o cheamă

La naștere, o femeie a primit numele Marijuana Pepsi și, oricât de bizar este, ea susține că nu dorește să îl schimbe vreodată. Ceea ce este și mai bizar este faptul că doamna cu pricina nu fumează marijuana, nu bea băuturi carbogazoase și nu consumă alcool, motiv pentru care am putea spune că nu prea i se potrivește.

Citește și: Cum o cheamă pe femeia cu cel mai lung nume din lume, care are 1.019 litere. Certificatul ei de naștere măsoară 60 de centimetri

Articolul continuă după reclamă

Marijuana Pepsi Vandyck, în vârstă de 52 de ani, a fost numită astfel de către mama ei, care a ales un astfel de nume ieșit din comun în speranță că asta o va face celebră pe fiica ei. Anii au trecut și nu puține au fost situațiile în care Marijuana era ținta glumelor sau întrebărilor puse de oamenii care presupuneau în mod eronat că mama ei consumă droguri sau că era în închisoare.

Timpul a trecut și Marijuana a ajuns doctorat în leadership educațional superior, lucrează la Colegiul Comunitar din Baltimore County din Florida (Statele Unite ale Americii) și este fondatoarea Action as Empowerment Center for Change. Pe scurt, în spatele numelui ciudat stă o femeie de carieră.

Citește și: Femeia care plânge de rușine de fiecare dată când pronunță numele fiului său. Ce prenume bizar i-a dat copilul

Mai mult decât atât, ea susține că nu este o fană a băuturilor carbogazoase și că nu a fumat niciodată marijuana, alegând să își dedice timpul și energia în domeniul educației.

„Am știut întotdeauna că voi obține un doctorat, deoarece mi-am dedicat viața educației. M-am gândit că, dacă oamenii mă vor numi Marijuana Pepsi, voi fi Dr. Marijuana Pepsi. Aceasta este superputerea mea, eu îmi definesc succesul, în ciuda a ceea ce cred oamenii despre mine și numele meu”, a zis doamna, mândră de realizările sale profesionale, potrivit celor de la nypost.com.

„Oamenii nu mă cred atunci când le spun că nu fumez iarbă și că nu beau suc acidulat de tip cola. Mă contactează uneori firme producătoare de marijuana, dar nu aș face vreo colaborare cu cineva dacă nu are legătură cu educația”, a mai spus femeia.

O mamă vorbea cu fiul ei atunci când a simțit un miros neobișnuit. Și-a dat seama imediat ce boală cruntă ascunde mirosu... Țânțarii mutanți și bolnavi, care nu pot fi uciși de insecticide, au fost descoperiți. Cât de periculoși sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x