Antena Căutare

Femeia care plânge de rușine de fiecare dată când pronunță numele fiului său. Ce prenume bizar i-a dat copilul

O mamă regretă amarnic că a ales un nume ”special” pentru fiul său. Timp de trei ani, tânăra plângea de fiecare dată când își striga copilul, până a decis să-l schimbe.

mama trista, cu cotul pe masca chiuvetei, cu un copil vesel in brate
O mamă regretă amarnic că a ales să-și numească fiul ”Cash” | Shutterstock.com

Specialiștii spun că aceasta a suferit de un sindrom cunoscut la tinerii părinți, care provoacă remușcări cu privire la numele ales. Uneori, susțin ei, nu contează cât de mulțumiți sunt de viitorul prenume al copilului pentru că, odată ce încep să-l folosească în viața de zi cu zi, acesta poate scoate la iveală un sentiment foarte diferit.

Pentru Kate, regretul s-a acutizat de îndată ce a început să pronunțe frecvent numele bebeșului său, potrivit The Mirror.

Citește și: Mădălina Ghenea se alătură distribuției filmului „House of Gucci”. Ce rol a primit

Ea a ales să-l numească Cash pe cel mic, crezând că este o ”idee tare”: ”În delirul meu post-natal, când am fost lipsită de somn, am simțit că am putea să-l numin așa. Știi, ca o referire către Johnny Cash, deși cunosc doar una dintre piesele sale și anume 'I walk the line'”.

Ceilalți părinți luau în râs numele băiețelului

Însă, după ce numele a fost trecut pe certificatul de naștere, câteva interacțiuni au spulberat iluzia părintelui că numele ales era unul ”cool”.

Citește și: Cum arată femeia cu cel mai lung gât din lume! Lyudmila Titchenkova atrage imediat privirile trecătorilor

La asta au contribuit și glumele făcute pe seamana bebelușului, mulți întrebând-o pe mamă dacă numele este scris cu un emoji care simbolizează un dolar, ca în cazul Ke $ ha, și nu mult a trecut până a primit cadou un tricou cu sloganul ”Cash is King”.

Kate spune că ”lovitura finală” a venit atunci când un alt părinte a afirmat că prenumele Cash este unul de hipster. Acela a fost momentul când a început să-i fie rușine să-și prezinte fiul cuiva nou.

Când Cash avea doar trei luni, Kate a decis să-i schimbe numele în Rueben și, conform acesteia, cu toții au fost ușurați.

Citește și: Ea e femeia cu bust de 12 kilograme, ce nu se mai oprește din crescut! Cum arată

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x