Ea e tânăra alergică la apă! Ce pățește dacă i se face sete sau vrea să facă baie

O tânără în vârstă de 25 de ani este alergică la apă și, atunci când vrea să facă un duș, aceasta este nevoită să treacă prin momente greu de imaginat.

Rachael Fetter este alergică la apă și a dezvăluit ce se întâmplă cu ea dacă face baie

Instagram

Aceasta este emoționanta poveste de viață a unei femei pe nume Rachael Fetter, în vârstă de 23 de ani, din Rathdrum, Idaho (Statele Unite ale Americii). Până la vârsta de 22 de ani, aceasta nu a avut probleme de sănătate semnificative. Apoi, în iulie 2019, aceasta a observat faptul că se confruntă cu o senzație de durere atunci când se spală pe mâini.

Dornică să afle despre ce este vorba, fata a mers la spital, pentru a face analize. După numeroase investigații, medicii au ajuns la concluzia că ea este alergică la apă.

O tânără alergică la apă a dezvăluit cum arată viața ei de zi cu zi

Rachael Fetter avea 22 de ani atunci când a primit diagnosticul de „prurit aquagenic”, o boală ce a fost identificată doar la câteva persoane din întreaga lume și, în prezent, specialiștii nu au o explicație pentru cauza apariției acesteia. Singurele tratamente existente pentru această afecțiune pot doar să amelioreze durerile, dar nu să și vindece. Potrivit statisticilor, doar o persoană din 156 de milioane poate dezvolta această afecțiune extrem de rară.

Citește și: O mamă e alergică la soare, vânt și mirosuri! Prin ce chinuri trece zilnic Clare Rice

Și totuși, cum arată viața de zi cu zi a tinerei care este alergică la apă? Rachael Fetter, de meserie tehnician veterinar, a dezvăluit faptul că un simplu duș se poate transforma într-un adevărat coșmar, în unele zile. Dacă apa îi atinge pielea, în doar câteva secunde pe suprafața acesteia încep să apară tot felul de erupții de un roșu intens, extrem de dureroase. Poate face baie doar de două ori pe săptămână, fiindcă pielea ei se crapă sub efectul erupțiilor și trebuie să dea timp rănilor să se vindece, înainte de-a se alege cu altele noi. Mai mult decât atât, americanca trebuie să aibă grijă să evite transpirația, fiindcă și acest lucru îi aduce suferință.

Tânăra din Idaho poate bea cel mult o ceașcă de 120 de mililitri, apoi este nevoită să facă pauză dacă dorește să se hidrateze mai mult, tot pentru a evita durerile date de alergia la apă.

„Înainte de duș trebuie să iau niște medicamente menite să mai atenueze durerea și, după ce mă spăl, îmi ia câteva ore până îmi revin, așa că orice baie este bine planificată. Nu mă pot duce la piscină și clar nu pot sta în ploaie”, a povestit fata, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Rachael Fetter și-a făcut publică povestea pentru a arăta că, în ciuda tuturor dificultăților pe care le întâmpină în viața de zi cu zi, fiindcă este alergică la apă, ea tot găsește ambiția și puterea de-a încerca să trăiască frumos și să savureze micile bucurii ale vieții.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri