Căutare Live

Ea e tânăra alergică la apă! Ce face când îi e sete și ce pățește Lindsey Coubray după fiecare baie

O tânără în vârstă de 22 de ani pe nume Lindsey Coubray suferă de o afecțiune rară ce o face să fie alergică la apă. Chiar și o simplă lacrimă o poate face pe fată să treacă printr-un calvar.

Lindsey Coubray suferă de o afecțiune rară, ce o face să fie alergică la apă

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei tinere pe nume Lindsey Coubray din Marea Britanie. Văzând că o simplă baie sau câteva lacrimi o bagă într-o adevărată agonie, părinții au dus-o la medic și, după numeroase investigații, aceștia au ajuns la concluzia că este vorba despre o afecțiune rară.

Boala se numește „prurit aquagenic”, a fost identificată doar la câteva persoane din întreaga lume și, în prezent, specialiștii nu au o explicație pentru cauza apariției acesteia.

O tânără alergică la apă a dezvăluit ce se întâmplă dacă vreun lichid îi atinge pielea

Alergia la apă se manifestă într-o manieră oarecum bizară. Practic, tânăra poate consuma lapte, nu apă, fiindcă aceasta din urmă îi provoacă dureri și arsuri insuportabile în gură și gât. Durerile apar însă și atunci când un singur strop de apă atinge pielea fetei. Chiar și propriile lacrimi pot duce la episoade dureroase de alergie.

Cel mai mic contact cu apa o face pe Lindsey Coubray să rămână fără aer și să strănute incontrolabil, lucru ce o forțează practic să ia medicamente antihistaminice de fiecare dată când face baie.

Lindsey Coubray imbracata cu o rochie in dungi

Lindsey Coubray suferă de alergie la apă și acest lucru îi afectează viața

„Fac eforturi destul de mari să termin o zi de muncă și devine chiar o adevărată provocare să fac lucrurile pe care toți ceilalți oameni de vârsta mea le iau ca atare”, a dezvăluit Lindsey Coubray, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Mai mult decât atât, britanica și-a făcut curaj și a povestit în amănunt chinurile prin care trece, ori de câtee ori intră în contact cu apa.

„De fiecare dată când fac un duș sau atunci când strănut, apare brusc o erupție care îmi dă mâncărimi, pe tot corpul. Mă arde nasul și ochii mei devin roșii. Vremea caldă este o adevărată provocare pentru că, atunci când transpir, mă aleg cu o erupție dureroasă pe tot spatele, pe piept, pe braațe și pe picioare. De asemenea, sunt nevoită să evit ieșitul în ploaie. Nu pot să merg la înot, nu pot să ies dacă ninge sau plouă. Trebuie să fac dușuri cât mai scurte și să evit băile”, a mai mărturisit tânăra.

Lindsey Coubray își controlează pe cât posibil alergia la apă folosind medicamente antihistaminice pentru urticarii și produse dedicate astmaticilor pentru a-și putea controla respirația, în momentele de sufocare.

Deși suferă de această boală rară numită „prurit aquagenic”, ea încearcă pe cât posibil să ducă o viață normală și să vadă și lucrurile frumoase.

„Nu cred că unii oameni realizează prin ceea ce trec și cât de frustrant este să înveți să trăiești cu astfel de simptome”, a mai adăugat tânăra care speră că, într-o bună zi, specialiștii vor descoperi un tratament special pentru această afecțiune rară. Până atunci, britanica este un model de ambiție și curaj pentru oameni din întreaga lume.

Un bărbat a slăbit 114 kilograme după ce a renunțat la un aliment preferat! Cum arată azi Jody Bunting... Râul a cărui apă s-a făcut albă în doar câteva minute. Localnicii au crezut că nu văd bine și s-au gândit la ce e mai ră...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x